Hogy tudnék pénzt keresni gyorsan? Munka nélkül mert még nem vagyok 18
Figyelt kérdés
mert kéne pénz uj bicora, gamekre a gépre .D2010. aug. 7. 21:28
12/14 A kérdező kommentje:
ah a cigányos izéket hagyjuk amugy se szeretem öket ugyhogy ök hagyjanak ne irjanak.
és amugy is 15/F vagyok ugyhogy nem adom el a testem xD
de azé kössz pár válasz hasznos volt ;)
2010. aug. 9. 12:20
13/14 A kérdező kommentje:
várok még válaszokat
2010. aug. 9. 12:21
14/14 anonim válasza:
Nagyon kockázatos, de ha minden a legjobban megy akkor sikerrel jársz, ám ahhoz szükséges egy állás, ahol állandóra be vagy jelentve, és utána felveszel egy horibilis nagy összeget a bankban, de a "legmegbízhatóbbtó" és, egy másik "megbízható" bankam leködöd annyi időre, még a kamatból vissza nem fizeted a kölcsönt... ha túlvagy a törlesztésen van egy kis pénzed, de nem muszáj kivenned a pénzed törlesztés után, mer az akkor is kamatozódik, és pl ha van 200000 ezer euród, lekötve, és kapsz mondjuk nagyon jó esetben 5 6 százalékot abból ha ügyesen beosztod egész évben meg is tudsz élni... De ez az egyik leg csődveszélyesebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!