Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szélsőjobbosok! Mit szóltok...

Szélsőjobbosok! Mit szóltok Chaplin "A diktátor" című filmjéhez?

Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 12:35
1 2
 11/15 bumbi02 ***** válasza:
nem vagyok szélsőjobbos, de sztem egy nagyon jó film:))
2010. aug. 7. 15:57
 12/15 clint ***** válasza:

már tényleg nincs mibe belekötni, és fabrikálunk idióta kérdéseket, hogy mutassuk milyen rosszak a szélsőjobbosok???

Nektek ennyi eszetek van, hogy minden jobbik szavazó hitlert favorizálja.

2010. aug. 7. 16:27
 13/15 anonim ***** válasza:
stimmel
2010. aug. 7. 17:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Chaplin egy idióta zsivány seg,gfej!
2010. aug. 9. 11:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Láttam a filmet egyik nap a Filmmúzeumon, és be kell hogy valljam, tetszett, pedig vérszomjas és elvetemült szélsőjobbos vagyok. Még jókat nevettem is rajta. Megnéztem még a Donáld Kacsás kampánymesét is, amit valaki feljebb linkelt, azon is jókat nevettem.

Nekem az a véleményem, hogy sokkal elviselhetőbb és kellemesebb volt anno, az az ellenkampány amit a tengelyhatalmak ellen folytattak, mint ami manapság folyik. Mostanság abban kimerül a tájékoztatás, hogy mennyi közelkeletit, meg kissebbséget írtottak ki, és ennyi; semmi másról nem esik szó.

A beszéd a Chaplin film végén valóban egy kicsit fárasztó volt, de most fun facts: Chaplin valamelyik nagyszülője cigány volt, és amikor vége volt a háborúnak felajánlották hogy megkapja az amerikai állampolgárságot, de ő nem akarta (mivel angol volt), és utána gyakorlatilag üldözték. Svájcba menekült, és ott halt meg idős korában. Neki köszönhetjük a romaholokauszt emléknapot is. Amerikából mégis elüldözték... hogy lehet?

2010. aug. 14. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!