510 fő ma. A kormány miért nem zárja már be az iskolákat?
Majd ott bezárják a sulikat,ahol szükséges(erre már példa is volt). Ez azért jó,mert attól,hogy még Budapesten sok a fertőzött,attól még Mucsacsörögere be se tette a lábát és az ottani iskolások gond nélkül tudnak járni. Az online oktatás a közoktatasban meg kb annyit ért,mint halottnak a csók. Voltak gyerekek,akiknek eszköze sem volt,ahol pedig normálisan működött ott pedig sok gyerek csalt,puskázott,nem nagyon tanult. A szociális fejlődésről inkábv ne is beszéljünk.
Egyetemen nyilván más a helyzet,oda általában olyanok járnak,akiket érdekel az adott szak,tanulni akarnak,ott jobban meg lehet oldani.
De közoktatásban bizony még rá kell nézni a gyerek körmére.
Én ertem,hogy sokan miért akarnának online oktatást,de a gyerekek nem a veszélyeztetett korosztály,a nagyinál való ebédelésről viszont sajnos le kéne mondani.
Az óvintézkedések viszont nem dísznek vannak!
22-es! Nyáron, hogyan oldották meg?
Engem például tényleg érdekel, hogy akkor most hat hónapig megoldották, most szeptember egytől nem tudják? Nem érzitek, hogy ez nagyon gyenge kifogáskeresés?
"Ha nektek jó a távoktatásos orvos, meg hegesztő akkor lelketek rajta."
Szerinted a medikusok hogy tanulnak? Elárulom könyvből, az orvosi 90% magolás. Tudom, hidd el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!