Idősebb vagyok mint szlovákia?
Láttam ilyen pólót és énis szeretnék de nemtudom igazábol tényleg idősebb vagyok-e. Neten nem írnak róla. Szóval idősebb lehetek?
1994.11.20-án születtem szóval idén novemberbe leszek 16
ma 10:43
És az nem bunkóság hogy magyarokat vernek saját földjükön?Vagy hogy a mi 1000 éves földünket birtokolják?Nehogy már mi kérjünk bocsánatot mindenért!Ébredjetek már fel!
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:03
Igazad van, de ilyen piti dolgokkal tényleg csak magunkat járatjuk le...
Majd pont ezért fogank minket utálni......persze!Ott éltem köztük,a vérükben is magyargyülölet folyik.....
Sajnos nem vagy idősebb,de azért vehetsz ilyen pólót:)
a vérükben is magyargyülölet van...
hát nemtom... szerintem max annyira amennyire itt van szlovák gyülölet... tehát az értelmesebb közemberek le se tojják a másik származását , aztán a szélsőségesebbek vagy akik divatosabbak akarnak lenni azok utálják a másikat..
13:04
Te nagyon okos lehetsz ha mindent tudsz!Ha ennyire szlovák imádó vagy költözz ki oda és meg tapasztalod a szlovák vendégszeretetet.
köszönöm a bókot:)
az értelmesebb emberek nem utálnak valakit csak azér mer szlovák, vagy csak azér mer magyar.. ahhoz hogy valakit utálj, meg kell hogy ismerd, igy logikus.. és hidd el hogy ott sincs akkora magyar-gyülölet mint amekkorát szeretnétek.. mert sokatoknak kényelmes lenne hogyha lenne mer akkor lehetne őket is szidni.. fico és slota akik játszottak a magyar ellenességre.. nézd meg mennyit értek el.. fico kiesett a kormányból slota hogyha jól tudom épphogy bekerült??... hogyha akkro magyargyülölet lenne ott fico még mindig a helyén lenne és slota is eléggé megerősödött volna.. mint mondtam felsőbb körökbe van ez szitva, és csak a szélsőségek követik azt itt "lenn" is...érdekes hogy most már sokkal könnyebb az állampolgársághoz jutniuk a külföldi magyaroknak, mégsincs tömeges bevándorlás szlovákiából, ergo annyira szarul nem élhetnek mint azt szeretnéd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!