Idősebb vagyok mint szlovákia?
Figyelt kérdés
Láttam ilyen pólót és énis szeretnék de nemtudom igazábol tényleg idősebb vagyok-e. Neten nem írnak róla. Szóval idősebb lehetek?
1994.11.20-án születtem szóval idén novemberbe leszek 16
2010. aug. 5. 10:38
1/21 anonim válasza:
Jaj istenem még mindig itt tartunk????
Gyerekes már ez de nagyon.
2/21 anonim válasza:
Nem vagy, és különben is bunkóság ilyen pólót viselni. Így ne csodálkozzunk ha utálnak minket a szlovákok.
3/21 anonim válasza:
Te nem vagy...
De én igen MUHAHAHAHA:)
Amúgy tényleg nem valami kedves dolog ilyet viselni, de azért egy poén erejéig megéri:)
4/21 anonim válasza:
sajnos én se de láttam olyan pólót is h szlovák királyok 0 magyar királyok nemtommennyi
5/21 anonim válasza:
Ha még azt sem tudod mikor alakultak meg, akkor ne hordj ilyen pólót! legalább a viszonyítási alapot ismerd, ha már hangoztatod!
6/21 anonim válasza:
egyik osztálytársamnak van ilyen pólója hordta is a suliban amíg be nem szóltak neki a tanárok
7/21 anonim válasza:
Google, wikipedia? Keresőszó: Szlovákia. Nem igaz, hogy milyen önállótlanok vagytok basszus!
Különben szerintem is bunkóság ilyen pólót viselni.
8/21 bumbi02 válasza:
hát hogyha ettől menőbbnek érzed magad hordjad.. csak nem vagy idősebb mint szlovákia.. am sztem is bunkóság.. nem kell szitani a szlovák-magyar viszonyt, közemberi szinten nincsen, csak fenn a fejeseknél van ez a rossz viszony aztán a hozzád hasonlók a lentebbi szinten, a közembereknél is szitják...pedig igazán megmaradhatna ott hogy a fico meg a viktor nem kedvelték egymsát...
9/21 anonim válasza:
Én meg idősebb vagyok mint Koszovó!
10/21 bumbi02 válasza:
meg amugy is.. van aki meg idősebb mint a Magyar Köztársaság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!