A heteroszexuálisok is önzők, mikor gyereket vállalnak, nem?
Milyen más indokból lehet gyereket vállalni azon kívül, hogy "kell nekem egy gyerek"? Nyilván lehet fajfenntartás miatt is, de lássuk be, a heterók többsége sem ezért vállal gyereket.
(Tulajdonképpen, ha kizárólag a gyerek érdekét nézzük, akkor egyetlen racionális döntésünk van, hogy nem vállalunk gyereket. Attól biztos nem lesz a gyereknek rossz. Ha pedig vállalunk gyereket, akkor semmi garancia arra, hogy jó lesz neki.)
Nekem nincs bajom azzal ha valaki meleg ha nem feltűnően csinálja.
Egy DK-s.
Ezt most mire mondod? Hogy teljesen normális önzőségből gyereket vállalni?
"Tulajdonképpen, ha kizárólag a gyerek érdekét nézzük, akkor egyetlen racionális döntésünk van, hogy nem vállalunk gyereket. Attól biztos nem lesz a gyereknek rossz. "
Aha.
Szóval neked az nem lenne rossz ha nem is születhettél volna meg, az emberiségnek meg az lenne a jó ha nem születne meg senki.
Mi van?
Maradjunk annyiban hogy a szórásba selejt is jut - pl. te, aki ilyen hülyeségeket képzelsz - de ettől még a valóság az, hogy annál rosszabb senkit nem érhet, hogy meg sem születhet.
"annál rosszabb senkit nem érhet"
Melyik bigott keresztény világban ez a legrosszabb a gyereknek?
#8 Minden világban ez a legrosszabb.
Értem én hogy a te pár agysejted nem működik és nem fogja fel hogy annál, hogy NINCS élet minden jobb, de szerintem abbahagyhatnád a magad lejáratását ilyen ostoba megnyilvánulásokkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!