Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mire számítasz 2025-ben?

Ifj. Moman Ottó kérdése:

Mire számítasz 2025-ben?

Figyelt kérdés
A kérdés főleg a politikát érinti, hogy 2025-ös évben mi fog történni. De egyéb eseményekről is írhatsz.

nov. 14. 23:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%
Propaganda, gyűlölködés, úszítás, rágalmazás, botrány, elszegényedés, válság.
nov. 14. 23:32
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
Magyar Péter kipukkad.
nov. 15. 00:03
 3/12 anonim ***** válasza:
51%

Viktorta mindent megtesz, hogy a Pannon Puma ne sodródjon ki: szerinte egy igazán-, de kicspákiasan erős gazdaságmodell alapján fog ekkor a gazdaság mőködni.

A zemberek naponta hallanak majd botrányokat, de továbbra is szentül meg lesznek győződve arról, hogy Viktorta kell, hogy irányítsa továbbra is a társadalmat, mert különben "Gyün a Tyúúúúúrcsán".

M.P. továbbra is játssza majd a világmegváltó szerepet, melynek akkora sikere lesz, hogy 2026-ra, a választás napjára megint mindenki szenilis lesz, majd ismét 2/3-addal győz a Fidesz.

nov. 15. 04:55
 4/12 anonim ***** válasza:
61%
Magyar Péter felzárkózik a többi ellenzékhez.
nov. 15. 07:56
 5/12 D-Mano ***** válasza:

A Plútó november 19-én jegyet vált. (Bakból a Vízöntőbe) Állítólag ez nagy változásokat fog magával hozni a világban, köztük a politikai térben is, s így a magyar politikában is. Láttam róla 1-2 videót, ami elemezgeti, nagyjából milyen változások várhatóak a következő 2-3 évben emiatt.

Én konkrét dolgokra nem számítok, hanem:

-inkább kíváncsi vagyok, hogy milyen változásokat hoz a Plútó a világban és a politikában; mennyire és hogyan teljesülnek a dolgok, amiket az elemző videókban láttam.

-tisztában vagyok a háttérhatalom céljaival, hogy milyen irányba akarják alakítani a világot. A végcélt tehát tudom, de a köztes lépések és azok ideje ahhoz képes változnak, hogy egy-egy lépésükre hogyan reagál az emberiség.

Ha történik egy-egy nagyobb volomenű dolog a világban, akkor abból aktuálisan egy kis idő után nagyjából tudom, hogy azzal mi a szándékuk a nagy tervük, végcéljuk tükrében.

(Pl. a koviddal és a ukrán balhéval sem sikerült akkora hatást elérniük, mint szándékoztak, de azért haladtak általuk.) Arra számítok, hogy lesz legalább 1 ilyen nagyobb valami, mint ezek voltak.

nov. 15. 08:04
 6/12 anonim ***** válasza:
44%
Kipukkad az Orbán-lufi.
nov. 15. 08:16
 7/12 anonim ***** válasza:
49%
Újabb nagy inflációs sokkra számítok,komoly forintleértékelődésre,az államadósság további jelentős növekedésére,orbánék meg semmit nem fognak tudni kezdeni a helyzettel. Mindent meg fognak tenni azért hogy kínai hitelekből fent tartsák a látszatot de kb két éve van ennek a rendszernek a teljes gazdasagi összeomlásig,amikor mindenki kénytelen lesz szembesülni a tényekkel,hogy hová juttatták orbánék az országot. 13.havi nyugdíj eltörlése,a családi adókedvezmény visszavonása,25 éven aluliak szja mentességének visszavonása,csok,babaváró eltörlése,a nyugdíjkorhatár fölemelése,fizetések befagyasztása több évre az állami dolgozóknál,ezekre számítok.
nov. 15. 08:19
 8/12 anonim ***** válasza:
43%
Trump elkezd hülyeségeket csinálni, a forint beszakad, egy Euro lesz 425 forint.
nov. 15. 09:01
 9/12 anonim ***** válasza:
48%
Magyar Péter végleg megbukik.
nov. 15. 09:22
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja ..és befejeződik végre az ukrán orosz háború, Zelenszkij elmenekül, Ukrajna kisebb és semleges államként él tovább.
nov. 15. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!