Mire számítasz 2025-ben?
Viktorta mindent megtesz, hogy a Pannon Puma ne sodródjon ki: szerinte egy igazán-, de kicspákiasan erős gazdaságmodell alapján fog ekkor a gazdaság mőködni.
A zemberek naponta hallanak majd botrányokat, de továbbra is szentül meg lesznek győződve arról, hogy Viktorta kell, hogy irányítsa továbbra is a társadalmat, mert különben "Gyün a Tyúúúúúrcsán".
M.P. továbbra is játssza majd a világmegváltó szerepet, melynek akkora sikere lesz, hogy 2026-ra, a választás napjára megint mindenki szenilis lesz, majd ismét 2/3-addal győz a Fidesz.
A Plútó november 19-én jegyet vált. (Bakból a Vízöntőbe) Állítólag ez nagy változásokat fog magával hozni a világban, köztük a politikai térben is, s így a magyar politikában is. Láttam róla 1-2 videót, ami elemezgeti, nagyjából milyen változások várhatóak a következő 2-3 évben emiatt.
Én konkrét dolgokra nem számítok, hanem:
-inkább kíváncsi vagyok, hogy milyen változásokat hoz a Plútó a világban és a politikában; mennyire és hogyan teljesülnek a dolgok, amiket az elemző videókban láttam.
-tisztában vagyok a háttérhatalom céljaival, hogy milyen irányba akarják alakítani a világot. A végcélt tehát tudom, de a köztes lépések és azok ideje ahhoz képes változnak, hogy egy-egy lépésükre hogyan reagál az emberiség.
Ha történik egy-egy nagyobb volomenű dolog a világban, akkor abból aktuálisan egy kis idő után nagyjából tudom, hogy azzal mi a szándékuk a nagy tervük, végcéljuk tükrében.
(Pl. a koviddal és a ukrán balhéval sem sikerült akkora hatást elérniük, mint szándékoztak, de azért haladtak általuk.) Arra számítok, hogy lesz legalább 1 ilyen nagyobb valami, mint ezek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!