Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A koronavírus ellen miért...

A koronavírus ellen miért kellett lezárásokat csinálni a politikusoknak amikor utólag kiderült hogy felesleges volt?

Figyelt kérdés
ma 12:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudhatod, hogy mi lett volna, ha nincsenek lezárások. Valószínűleg több idős és beteg halt volna meg a bulikázó fiatalok miatt.
ma 12:43
 2/18 A kérdező kommentje:

1.

az influenzától is meghalnak még sincs lezárás

ma 12:44
 3/18 A kérdező kommentje:

1.

amúgy tudósok bizonyították be hogy fölösleges volt a lezárás ezért is hagyták abba nem tudom miről hablatyolsz azt itt

ma 12:50
 4/18 anonim ***** válasza:
84%

Nem, nem halltak meg az influenzától annyian.

A TAJ adatokból deritették ki, hogy 19-22 közt, 150.000-200.000 ember hallt meg. Jelentősen többen, mint az azt megelőző időszakokban.

Ami bebizonyosodott, hogy a Covid, valós volt.

Én támogattam és máig támogatom a lezárást egy olyan virus esetén, amiről fnngja nem volt az emberiségnek és az esetleges kimeneteinek.

És ezt úgy irom, hogy legalább 2x, igazoltan, én is elkaptam és még fiatalként is majdnem beledöglöttem, mert rohadtul nem volt egy influenza.

ma 12:53
 5/18 anonim ***** válasza:
50%

3: csak puszta logika, ha megy a bulika, hatványozottan gyorsabban terjedt volna a vírus, és több ember került volna egy időben az EÜ rendszerbe, amit az még kevésbé bírt volna, tehát többen halnak meg.

Felőlem akármilyen "tudós" mondhat bármit, a józan paraszti ész számomra meggyőzőbb.

ma 12:54
 6/18 anonim ***** válasza:
84%
Akkor, én valszeg magamtól fulladoztam nettó 3 napon keresztül, úgy, hogy azt hittem beledöglök, mellé 40 fokos lázzal 3 hétig.
ma 12:57
 7/18 A kérdező kommentje:

8.

Biztos be voltál oltva

ma 13:06
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem vagyok és nem voltam oltva és oltás ellenes sem vagyok, csak nekem ez túl gyors volt igy.

Úgy kellett mentőt hivnia hozzám a feleségemnek, hogy előtte semmi, de semmilyen betegség sem volt még, ami ennyire letepert volna és semmilyen gyógymód sem hatott ellene, ami korábban a náthákkal működött.

Ez nem influenza, nem nátha volt. Ráadásul, úgy felszedtem 1 hónap alatt 10 kilót, hogy máig nem tudom leadni, semmmilyen diétával, vagy mozgással.

ma 13:12
 9/18 anonim ***** válasza:
Titkosítottak mindent. Nem tudni hányszor ülésezett az "operatív törzs", készült-e jegyzőkönyv, miről és hányszor volt szavazás, kik hogyan szavaztak, vagy hogy volt-e egyáltalán, milyen adatok alapján hoztak döntéseket stb. Gondolom a balfaxkodást leplezendő, mert mi másért?
ma 13:15
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Oké.

Őszintén kérdem, szerinted miért volt akkor ez az egész?

Mert az itteni érveket nem vagy hajlandó elfogadni.

ma 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!