Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A koronavírus ellen miért...

A koronavírus ellen miért kellett lezárásokat csinálni a politikusoknak amikor utólag kiderült hogy felesleges volt?

Figyelt kérdés
ma 12:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
38%
Úgy, hogy a feleségemmel, kb 0-24-ben egy légtérben vagyunk és ő rajta tized tünettel ment át, persze... a levegőben is, persze.
ma 13:15
 12/22 A kérdező kommentje:

16

Egy kísérlet volt hogy majd a következő ál virusok ellen mennyire lesznek az "emberek" engedelmesek!

és az emberiség elbukta a kísérletet

ma 13:18
 13/22 A kérdező kommentje:

17.

tudod hogyha leadsz egy találmányt bárhol a világon először a katonaság átnézi hogy neki kell-e !

és ha neki kell akkor nem mehet ki a találmányod.

ezek alapján nem tudom hogy tudsz e arról hogy a technológia 50 évvel az előtt van mint amit kiadnak az emberek részére?

ma 13:19
 14/22 A kérdező kommentje:

17.

Ez olyan nekik mint egy majommal sakkozni!

amíg te primitíven bevesszed tátott szájjal amit a tévébe beadnak a fejedbe addig azt csinálnak amit akarnak veletek

ma 13:20
 15/22 anonim ***** válasza:
75%

Mindig tetszik amikor ilyen barmok kitalálják, hogy a rövid nem is létezett. Már kértem többüket hogy menjenek már be a temetőbe és szóljanak az anyámnak, hogy nem is halt bele, hisz nincs is olyan, hogy rövid.

Kérdező így persze nagy a pofád, szemtől szemben már igen kicsi lennél. Az egyik kollégám is addig erősödött ezzel a szöveggel amíg el nem mondtam, hogy én az anyámat temettem el a szerinte nem is létező vírus miatt amit a kórházban kapott el, ami miatt hisztizett, hogy miért is halasztották a műtéteket meg küldték haza a betegeket.

Van egy rakat ismerősöm aki szintén temette a szerettét, mert megölte a rövid. Te meg itt játszod a hülyét.

ma 13:26
 16/22 anonim ***** válasza:

A telefon varázsa az autocorrect funkció.

Természetesen nem a "rövid" volt amiről beszéltem a #11-ben, hanem a covid.

ma 13:29
 17/22 anonim ***** válasza:
62%
Utólag már könnyű okosnak lenni...
ma 13:42
 18/22 anonim ***** válasza:

De miért teszel fel egy kérdést, amire tudni véled a választ!?

Hát téboly! 🤣

ma 13:45
 19/22 Justinianus ***** válasza:

Már megint itt vagy az agyadra ment coviddal? :)

Nem, nem fogta perbe (!) senki Orbánt, mert azt mondta, hogy mindenki meg fog halni. :)

ma 15:11
 20/22 anonim ***** válasza:
Mert a globális pénzügyi elit ezzel járt jól.
ma 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!