Budapestiek! Meddig fog ez így menni?
Egyre őrültebb ez a város. Haveromat minden ok nélkül szétverik egy mekiben, egy csávó a buszon a nőjét konkrétan leköpi és hangosan anyázza, máshol hangosan balhéznak és kukákat löknek fel, nyilvánosan verekednek, hadd ne soroljam mert millió ilyen sztori van. Mindannyian tudjuk mi a közös nevező ebben a sok sztoriban.
Meddig fog ez így menni és ennek egyáltalán mi a jövője? Ezt nem magam miatt kérdezem, ha belém kötnek meg tudom védeni magam (vagy épp nem mert egy nagy csoport). Eddig erre mindig azt mondták, hogy viselkedj úgy hogy lássák hogy nem félsz, vagy hogy ne foglalkozz velük, de nem lehet hogy épp ez a válasz a probléma? Hogy mi egy emberben gondolkozunk és próbálunk túlesni ezen, míg ők mindig csoportban vannak (még ha egy is akadékoskodik, nem akarnak az emberek foglalkozni vele, nehogy besegítsen neki a többi).
Azt mondom, hogy ez egy sokkal nagyobb volumenű probléma, és a minimum lenne mondjuk az hogy a rendőrség foglalkozna a közbiztonsággal, nem kérem azt hogy minden sarkon álljon egy, de azért dolgok állásából azt veszi le az ember hogy ők nem izgulnak amiatt hogy szembetalálkoznak velük.
4: Szerintem a kérdező nem veszi észre, hogy mindenki szembejön az autópályán... :)))
Vagy lehet, hogy balhés gyerek, aztán a mégbalhésabbak kihívásnak veszik a viselkedését.
Én 50+-os N vagyok, soha semmiféle atrocitás nem ért.
A tények nem támasztják alá az állításaidat, kedves Kérdező. Ferdített részigazságokat ún. csúsztatásokat tartalmaz és szubjektív.
Belinkelnél adatokat az egy év alatt -szerinted- romló közbiztonságról? Az, hogy a a gyilkosságok száma az utóbbi egy év alatt megnőtt, ez már ismert hivatalos adat. De a többi bűnügyi statisztika megfelelő vitaalap lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!