LMBTQ közösség, miért provokáljátok a kereszténységet, a magyar nemzeti érzelmű embereket?
Pl.: Amikor a pride-on papnak öltöznek, nagy-Mo. közepére egy nemi szervet rajzoltok.... (Remélem azért a többség ezektől elhatárolódik!)
Miért tartjátok ellenségnek a nemzetet, a vallást?
#10 Erről beszélek. Nálatok csak kereszténygyűlölet létezik, mert a meleggyűlölet definíciós okok miatt nem létezik.
Pedig szerintem (és minden normális ember szerint) sokkal inkább homofób a Vatikán korábbi álláspontja ("A melegek kiforratlanok, önimádók és manipulátorok"), mint amennyire keresztényellenes az említett Szent Istvános kép.
9
Veszprémiként láttad volna, és sajnos köze van az lmbt-khez.
Nagyon tévedsz, hogy Veszprémben ne tudnák, hogy melyik katolikus ünnep mikor van. Ott, ahol az ELSŐ magyar székesegyház épült.
Nem véletlen, hogy PONT Veszprémet támadja az lmbt társaság.
12.
Szóval már váltottunk a "gyűlölet" szóra. Ez NEM NORMÁLIS.
Senki nem "gyűlöli" a homoszexuálisokat. Ám ne áltassunk magunkat azzal, hogy a homoszexuális emberek egészséges személyiséggel élnének.
A Vatikán jelenlegi álláspontját sem nem ismerem, sem nem számít, nem szakértők pszichológiai problémákkal kapcsolatban. Az egyházak dolga a lelkek gondozása, nem más.
Tőlem lehet magyarellenes is a Szent Istvános kép szétgányolása, de mintha lett volna lmbt vetülete, nem?
Teljesen mindegy milyen szót használunk, a lényeg, hogy a keresztények sokkal inkább ellenségesek a melegekkel szemben, mint fordítva. Én már hallottam egy csomószor keresztényeket beszélni arról, hogy a melegek undorítóak és természetellenesek. És mindegyikük azzal védekezik ilyenkor, hogy jogukban áll undorítónak nevezni két férfi szexuális kapcsolatát.
Ám legyen, jogotokban áll undorítónak nevezni azt, ami szerintetek undorító. Szerintem meg ti, keresztények hányingerkeltőek vagytok, amikor levágott kézfejjel sétáltok az utcán.
13
Először is, elnézést ha én vagyok tájékozatlan, viszont ugyanúgy Veszprémi vagyok és én magam sem gondolom úgy, hogy bármi köze lenne ennek az LGBTQ+ közösséghez.
Másodszor, lehet, hogy ismét én vagyok a tájékozatlan, de nem vagyok dátumra biztos abba, hogy melyik katolikus ünnep mikor van. Nem vagyok katolikus és lehet, hogy ez a bűnöm, emiatt nem tudom, de kétlem, hogy Veszprémbe én lennék az egyetlen aki ezzel nincs tisztába.
Harmadszor, azt is kétlem, hogy Veszprémet támadná az LGBTQ+ társaság. Mármint hogy, ugyanúgy történnek hasonló esetek Budapesten, még ha nem is érzékeljük olyan intenzíven. És alapból, én továbbra sem értem, hogy miért akarjuk ezt a 'melegekre' kenni. Nem minden 'meleg' ember kereszténygyűlölő, azt meg nem gondolom, hogy akik meg mégis csak azok, feltétlenül Veszprémt támadnák.
Attól, hogy még valaki férfi létére a szomszédban lakó Pistivel érzi magát jól, nem azt jelenti, hogy egy aberrált pöcs lesz, aki azt sem tudja milyen évet írunk, és vasvillával támadja majd, magáról is megfeledkezve a keresztényeket.
16
Nem kell ahhoz kereszténynek lenni, hogy felfogja valaki, hogy természetellenes azonos nemű/ez-az/mindegyhogymi, csak ne a hagyományosan másik nemhez vonzódni.
Ahhoz sem kell kereszténynek lenni, hogy finoman és nőiesen szólva undorítónak tartsa valaki, hogy az intimitást pl beöntéssel kelljen kezdeni.
Látom, megjöttek a veszprémi lobbisták is, akik majd megmondják, gondolom, hogy a többséget képviselik, a Sédparti Egyetemről, igaz-e. Pont, mint a bolsevikok 1917-ben.
Ezek vagytok ti keresztények. Akkor is gyűlölködtök, amikor azt akarjátok bebizonyítani, hogy ti vagytok azok, akik nem gyűlölködtök. Jézus óta erről szól a vallásotok.
18
Hogy lehet valami természetellenes amikor a természetben mindenhol előfordul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!