Helyes döntés volt-e az apartheid zászlónak a nyilvános használati tilalma a Dél-afrikai Köztársaság területén?
Én úgy gondolom, hogy igen, ez egy helyes döntés volt, hogy 2019-ben betiltották a nyilvános használatát az apartheid zászlónak. Ez a zászló az apartheid időszakot és rasszizmust, elnyomást és egyenlőtlenséget jelképezi. Rengeteg ember számára sok fájdalmas emléket ébreszt és szomorú dolgokat juttat az eszükbe.
Szerintetek helyes döntés volt betiltani a zászlónak a nyilvános használatát?
#2: jól értem, azt mondod, hogy nehéz megválaszolni a kérdést, de aki máshogy válaszolja meg, mint te az rasszista? :) Hol tanítják ezt az érvelést?
Egyébként Dél-Afrika még mindig Afrika leggazdagabb ország, köszönhetően a korábbi rendszernek.
Az apartheid zászlót egy olyan országban helyes nem használni, ahol használhatnád ha akarnád. Onnantól kezdve, hogy tiltja a törvény, csupán gyávaság, szolgalelkűség az apartheid zászló nem használata.
Vajon többét ér-e a mi igazságunk a másokétól, ha rendőrökkel kell betartatni? Egyébként, attól, hogy valami sért másokat, még nem árt vele. Szerintem mindenki azt csinál amit akar amíg azzal nem árt senkinek.
Én felvidéki magyar vagyok, de nem lóbálok az utcán magyar zászlót, de ha betiltanák azonnal megtenném, és erre ösztönözném a többi itteni magyart is, és nem érdekelne ha kijönnek a rendőrök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!