TikTok-ra kitettem 4 videót. Nyilvánosra van beállítva az oldalam, mégis csak körübelül 20-an látják a videóimat. Ennek mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2019. aug. 7. 20:52
1/7 anonim válasza:
Nem érdekli az embereket. Érdekesebb videókat csinálj. Mondjuk ha énekelnél is a videón (rendesen), azt minimum 200 ember megnézné.
2/7 A kérdező kommentje:
Vannak emberek, akik tök értelmetlen, rossz minőségű videókat tesznek ki, és mégis likeolják őket több 1000-en. De nekem nem is ezzel van a bajom, hanem leginkább azzal, hogy nem látják, holott fel kéne, hogy dobja a videómat.
2019. aug. 7. 21:05
3/7 anonim válasza:
Szerintem rossz kategóriában van a kérdésed. Nem itt, nem a politika rovatban kell várnod hogy választ kapsz rá ami segíthet.
4/7 A kérdező kommentje:
Véletlenül tettem rossz kategóriába!
2019. aug. 7. 22:43
5/7 anonim válasza:
Akkor fogják rengetegen megnézni, ha belekerül a ForYou-ba. Idegeneknek csak így fog megjelenni. Ahhoz viszont, hogy bekerülj, felkapottnak kell lennie a videódnak.
20 megtekintéssel nem fog bekerülni a ForYou-ba, küld el az ismerőseidbek, ha sokan megnézik, bekerülsz és így sokkal többen fogják nézni, olyanok is, akiknek nem te küldted el.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végre egy értelmes válasz! 😊
2019. aug. 7. 22:57
7/7 anonim válasza:
Politika kategóriában pedig kicsi volt ennek az esélye. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!