Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hordjátok még az álltartót a...

Hordjátok még az álltartót a boltokban, tömegközlekedésen?

Figyelt kérdés
Van még ez a szabály, de úgy látom, hogy egyre kevesebben tartják be. Ti még hordjátok ezeket?
2020. júl. 11. 16:45
A kérdező szavazást indított:
Igen, mert a vírus nagyon veszélyes
Igen, mert muszáj
Nem hordom
40 szavazat
1 2
 1/13 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
57%
Igen, amíg nincs rá gyógymód.
2020. júl. 11. 16:53
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Nem, maszkot hordok.
2020. júl. 11. 16:56
 3/13 anonim ***** válasza:
69%

Hordom igen, de nem álltartóként, hanem rendesen. Nem azért, mert rettegek a vírustól, de ha ez egy kicsit is segíthet, akkor úgy gondolom, hogy nem egy akkora áldozat, amit ne lehetne betartani. Illetve inkább ez, mint újból további korlátozások.

Egyébként sokan valóban csak álltartóként hordják, vagy úgy, hogy kint van az orruk belőle, annak valóban semmi értelme.

2020. júl. 11. 17:22
 4/13 anonim ***** válasza:
3%

Mivel be sem engednek a boltokba, ha nincsen az arcod előtt mifelénk szerencsére mindenki felveszi, a múltkor a szemem láttára tett ki egy fickót az őr meg egy pénztárosnő a Sparból, mert nem volt hajlandó felvenni.

Buszokon a légkondis buszokon hordják, amiken nincsen ott a többség nem.

2020. júl. 11. 17:56
 5/13 anonim ***** válasza:
25%
hordom rendeltetésszerűen, de pont a napokban gondolkoztam el, hogy már le kéne szokni róla
2020. júl. 11. 18:09
 6/13 Andizsuzsi ***** válasza:
46%
Igen.
2020. júl. 11. 18:31
 7/13 anonim ***** válasza:
47%
Igen, maszkot én is hordok, bár volt hogy elfelejtettem egyik nap de nem szóltak rám hogy miért is nincs rajtam.
2020. júl. 11. 18:33
 8/13 anonim ***** válasza:
49%
Buszon nálunk már senki sem hordja, nem is szólnak. Boltokban viszont kötelező.
2020. júl. 11. 18:41
 9/13 anonim ***** válasza:
30%
Tömegközlekedéssel nem járok, a boltban, postán, stb. viszont felveszem a maszkot, mert ad egy kis biztonságérzetet, nem is elsősorban magam miatt, hanem hogy kisebb eséllyel fertőzhetek meg másokat. Hogy aztán van-e értelme, ki tudja, mindenesetre engem nem zavar, nem fulladok benne.
2020. júl. 11. 20:20
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

Én nem félek, hogy megfertőzök valakit is, mert itthon dolgozok egyedül, heti 1X járok boltba (máshova nem), nem tömegközlekedek, csak anyámmal találkozok, aki szintén csak a kertbe jár ki.

De nyugodtan pontozzátok le ezt is.

2020. júl. 11. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!