A tücskök tényleg kiszülnek minket az országból?
Ez az egyik oldala a dolognak.
A másik meg, hogy nézzetek szét egy szakmunkásképzőben, ott a tanarakon kívül nem sok fehér ember van. A fehér gyerekek mind diplomára hajtanak, aki már tényleg nagyon hülye, az érettségire. Tehát effektíve munkát végezni egy sem akar, csak irányítani, okoskodni.
Nyugodjatok bele, 30 év múlva a tücskök tartanak el bennünket, a fehér fiatalok már ma is nagyon lenézik azt, aki bármi hasznos dolgot csinál, értéket állít elő.
Én tücsökmentes övezetben lakom, nem ciripel senki esténként. A hangyák köszönik jól vannak, mert ezer év alatt megtanulták, hogy siránkozás helyett inkább dolgozni kell, de a hangyák nem hülyék, nagyon tisztán látják a jövőt, csak nem tudják kitől várjanak és milyen segítséget!
Talán a főhangyákat (vagy főtücsköket) kellene lecserélni, addíg, amíg nem késő!!!
Nagyon egyedi megoldása egy rasszista témának.
-S
Igen.
Vki írta h ez a mese nem rasszista..Nem,nem rasszista sokkal inkább szemet felnyitó..Elolvastam a linken levő mesét..Véleményem:A hangya belegebed a sok munkába,miközben a tücsök jót röhög rajta,hogy háhá ő dolgozik és uggyannyit eszik,iszik,sz*rik,mint én,és uggyanannyi pénze van,mint nekem tücsöknek.Nyár van..A hangya dolgozik.A tücsök röhög rajta.Tél van.A hangyának a munkája gyümölcseként van mit ennie,ellenben a tücsökkel,aki előkapja a hangszerét és zenél az ellustult kezeivel..Erre jönnek a bogarak(emberek)és azért,mert az ellustul kezeit mozgatja,ami nehezére esik,de muszály különben éhen hal a felesége és a 20gyereke..És ő maga is..Erre a bogarak adnak neki élelmet(segélyt)..A tücsök és családja jót eszik..Eljön a következő nyár..A tücsök ahelyett,h sajátkárán tanult volna,mit csinál?röhög a hangyán,és gondolkodik,h a megszaporodott 25gyerekét miből etesse télen..Meséljem tovább?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!