Halál azokra akik a szólásszabadságot mint eszmét megsértik?
Igen.
De, akkor a manapság divatos, liberális cenzúrára is vonatkozzon.
"Halál azokra akik a szólásszabadságot mint eszmét megsértik"
Hát akkor a ballibek a vesztőhelyen lennének... :D Én politikailag független vagyok, mindkét oldalt kritizálom különféle fórumokon (inkább külföldieken), ezt az orrba szájba cenzúrát csak a ballib oldalakon tapasztaltam, de ott olyan szinten megy hogy hihetetlen.
Egy utópisztikus világban egyetértenék mindenféle cenzúra mentességgel és maximális szólásszabadsággal, talán még így lett volna 20-30 évvel ezelőtt is.
De ma az internet világában, amikor bárki hatékonyan tudja terjeszteni a hülyeségét, legyen az bármilyen konteos marhaság vagy szándékosan kreált álhír, szükségesnek látom legalább a legfontosabb oldalakon, fórumokon egy minimális cenzúra alkalmazását.
Felőlem a Kossuth téren bárki hirdetheti a világvégét vagy tele kommentelhet egy konteos fórumot konteos tartalmakkal. De ahogy ezen az oldalon nincs helye az ezotériás kérdéseknek a tudomány rovatban, ugyan úgy nincs helye releváns, magukra bármit is adó oldalakon, fórumokon álhíreknek.
(csak, hogy tiszta legyen, véleménycikk =/= álhír, de ha a saját véleményét már tényként közli, bizonyíték nélkül, akkor nagyon gyorsan belecsúszik az álhír kategóriába)
"De ki fogja az eldönteni hogy mi az álhír, konteó, fakenews, rémhírkeltés, gyűlölet stb.?"
A liberálisok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!