Mit kellene tenne ilyenkor?
Figyelt kérdés
Úgy tudtam vannak közös gyerekeink a feleségemmel, ikrek, mikkor egy évesek voltak elváltunk, ez után rendesen fizettem a gyerektartást és nála maradt a lakás is, mostanában régi barátom egy alkalommal piásan a hozzám vágta, hogy azokat ő csinálta, kérdőre vontam a volt feleségem aki tagadta azt mondta készíttessünk tesztet, megcsináltuk ami szerint nem tőlem vannak, most az van, hogy tizenhét évig fizettem olyanok után akikhez semmi közöm nincs, alig láttam néhányszor, vajon van rá remény, hogy igazságot szolgáltassanak, pl. vissza kapjam a tartásdíjakat, van e remény, érdemes e bírósághoz fordulni ilyenkor?2020. jún. 15. 23:31
1/2 anonim válasza:
Mindenképp érdemes egy családjoggal foglalkozó ügyvédet felkeresni és ő - látva a problémát, annak súlyosságát - meg fogja tenni a megfelelő lépéseket a képviselet során, feltéve, ha úgy ítéli meg, hogy peren kívül nem tudnak megegyezni és a bírósághoz kell fordulni.
2/2 anonim válasza:
Így van, azt jogtalanul fizetted ki. Ügyvéd kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!