Miért kedvez a külföldön levő, magukat magyarnak mondóknak a O. V., miért nem a saját állampolgárainak a kedvében jár, itt is volna elég probléma megoldandó?
Mondjuk azt hogy ki a hülye kettőnk közül azt neked kellene eldöntened egy önvizsgálat keretei között.
A többi amit it elröfögtél szóra sem érdemes.
Csak ismételni tudom önmagam, nekem ne verje az a mellét aki nemtud megálni a saját lábán és csak kiabál hogy ő is magyar, ott verje a nyálát ahol él.
"Csak ismételni tudom önmagam, nekem ne verje az a mellét aki nemtud megálni a saját lábán és csak kiabál hogy ő is magyar"
El vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy az ottani átlagember a te adódból él meg. Nekem pont úgy tűnik, hogy te nem tudsz megállni a lábadon, azért keresed mindenki másban az ellenséget.
Amúgy tökéletes volt arra ez a kérdés (is), hogy összeugrassza az embereket. Úgy látszik, az emberek sajnos képtelenek változni.
15:27! Tevagy barátom eltévedve amikor azt gondolod hogy ha mások pénzén élsz az rendben van.
Dolgozzatok harcoljatok a jogaitokért és minket hagyjatok békén, nem tehetünk róla hogy ezt a félhülyét választották meg nálunk aki titeket pénzel a mi adónkból azért hogy rá szavaztok.
Azthiszitek hogy a magyarságotok miatt küldi nektek a magyar adófizetők pénzét csak úgy emberbaráti szeretetből? sajnálom hogy sokadjára is fel kell világosítsalak titeket hogy a szavazataitokért teszi csak ti azt akarjátok hinni hogy azért mert ti magyarok vagytok, ez van barátom ez a szomorú valóság.
Az meg semmit sem jelent hogy 300 000-en szavaztak csak rá az pont elég a többi határon túli szavazatokkal arra hogy ránk kényszerítitek ezt az agyhalottat aki lop csal hazudik a hatalmon maradásáért.
17:54! aztmeséled itt nekem hogy te nemvagy fideszes és nemvagy határontúli sem, ehhez képest eszmei közösséget válalsz az orbán bandával és védelmezed azokat az idegen országokban lakókat akiknek orbán szavazati jogot és milliárdokat ajándékozott a magyar adófizetők adójából, nemgondolod hogy agyilag visszamaradott vagy ilyenkor mikor elvárod tőlem hogy mindezt elhiggyem neked?
Sohasem bírtam a hazug gerinctelen embereket, rólad ez jut eszembe. Sajnálom de ez van.
Ha hiszed ha nem, az ellenzékieket ért támadások ellen ugyanúgy kiállok amikor úgy ítélem meg, hogy igazuk van. A Fidesz hibáit pedig ugyanúgy észreveszem. Csak te képtelen vagy megérteni azt, hogy a világon nem csak Orbán és az ellenzék van, nem minden fekete vagy fehér, illetve képtelen vagy felfogni, hogy van az néha úgy, hogy ha az ember egyetért valamiben például a kormánnyal, az nem jelenti azt, hogy mindenben egyetért.
Rólad pedig a buta, árnyaltabb gondolkodásra képtelen ember jut eszembe, én pedig az ilyeneket nem bírom látod. Te csak azt látod, hogy az adódat elköltik a határon túliakra, ezt nem bírod ki, de közben meg a saját butaságodtól nem látod, hogy másra ezerszer többet költenek. Képtelen vagy azt is felfogni, hogy a határon túliakból több haszna van az országnak, mint amennyi hátránya. Sokan költöznek Magyarországra, ezáltal az itteni munkaerőpiacot segítik, majd itt is fognak adózni, sokan járnak át ide orvoshoz, ahol fizetnek az orvosi ellátásért, sokan vásárolnak nálunk, amiből ismét adóbevételek származnak. Másrészt nem olyan rossz dolog az, ha a szomszéd országokban is van egy-egy olyan közösség, akikről azt mondhatjuk, hogy egy közösséget alkotunk. Az pedig nem igaz, hogy ők nem segítenek, amikor szükséges, például amikor nálunk árvíz volt, akkor számtalan külhoni önkormányzat szervezett gyűjtést, amit továbbítottak a hazai önkormányzatoknak segítségképpen. De ezeket már nem veszed észre, mert te csak azt látod, hogy két forintot az adódból erre költenek és emiatt fogsz éhen halni. Máskülönben pedig nem tudom mi okom lenne egy internetes névtelen fórumon hazudni, de nem is érdekel, hogy elhiszed-e vagy sem, az biztos, hogy rosszul vagyok az ilyen emberektől, mint te.
Továbbra is tartom az előzőekben leírt véleményem.
Sohasem bírtam a hazug gerinctelen embereket, rólad ez jut eszembe. Sajnálom de ez van.
Aha, szóval ha nem tetszik valami, akkor már rögtön hazug, gerinctelen :)
Logikus. Ja nem. Én is sajnálom, de ez van.
Amikor már a fideszen belül is ellenzéki vélemények hangzanak el akkor már igen komoly problémák vannak, márpedig egyre erősebb azoknak a hangja akik a fideszen belül kritizálják a kormányt (orbánt). A diktatúra épül, egyre többen kezdik átlátni az illiberális demokrácia és a hatalomért való álandó orbáni küzdelem hátulütőit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!