Ha Erdogan pár évig megoldotta, hogy ne menjenek Európába menedékkérők akkor Orbánnak ez miért jelentene problémát?
Nálunk kultúrálisan fasisztoid berendezkedésű neonacionalista rendszer van, mint Törökországba, tehát mint ők mi sem vagyunk képesek az elfogadásra és hátráltatjuk a multikuktúrát. Ez tény, több európai tanulmány is kitért erre, Csehországban tüntettek is.
Itthon lehetne fogni a menekülteket, opcionális lehetőség kiválasztani az orvosokat tanárokat és meg lenne oldva csomó
probléma.
Ezt beszélgettem ma ismerősökkel és azt mondták, igazam van.
Minden azon múlik, mennyire egyszerűen szemléljük a világot. Végső soron Orbán Trump és Teréz anya nagyon hasonlítanak egymásra, mindannyiuknak van 2 lába, keze, stb.
Ezen felül azonban Törökországban elsősorban szírek vannak, sokban hasonlítanak a törökökhöz, egy részük be is illeszkedett a hasonló környezetbe. Magyarország kicsit más. Felfogásban, kultúrában, szemléletben, lehetőségekben. Aztán meg Hitler és Sztálin is erősen nacionalisták voltak, nem is beszélve a jelenlegi északkoreai vezérről. És körülbelül ennyi a hasonlóság, a többi meg a különbség.
Ühüm. Kiváló lenne, arabul hallgatni a nyelvtanórát, a fizikát és a többit. Az sem baj, ha (véletlenül még valóban szakértő) orvos félreért és a májadat operálja ki a vakbeled helyett. Szinte elájulok a zsenialitástól, amit olvasok.
Nincsen képzettségük hozzá. Indiában pl beleszorják a hullákat közvetlenül a mentőből a Gangeszba. Egy ilyen "munkaerő" mennyire tudná az európai munkarendbe beilleszkedni ?
Keleten nincs ekkora modernizáció. Már egy ottani könyvtáros sem tudna számítógépet bekapcsolni, akkor a többi foglalkozásról ne is beszéljünk.
Egyéni munkarendben dolgoznak. Bizonyos napokon, napszakokban ők imádkoznak függetlenül, attól hogy operálni kell.
Nem beszélnek magyart. Innentől mutagatnod kell neki.
Lépjünk túl azon hogy alapvetően ostobaság amit kérdezel!
"Ha Erdogan pár évig megoldotta, hogy ne menjenek Európába menedékkérők akkor Orbánnak ez miért jelentene problémát?"
MI? Orbánnak nem probléma ha Erdogan ezentúl is megoldja. AZ a probléma, hogy már NEM oldja meg. És ezt lehetett előre látni, mert Erdogan sem hülye és nincs pénzt termő ültetvénye sem.
"Nálunk kultúrálisan fasisztoid berendezkedésű neonacionalista rendszer van, mint Törökországba,"
Az milyen? Mint az anarhoszindikalista közösség? Mi a fene az a "kultúrálisan fasisztoid"? A többi szöveged alapján feltételezem azt akartad leírni hogy nem tetszik hogy már nem mindig, mindenhol és mindenben kizárólag a liberálfasiszták szava dönt. De akkor miért nem írod le azt hogy nem tetszik hogy rajtatok kívül másnak is lehet véleménye, beleszólása és döntési joga a dolgokban?
"tehát mint ők mi sem vagyunk képesek az elfogadásra és hátráltatjuk a multikuktúrát. "
Mi van? Én elfogadom hogy hülye vagy, képes vagyok rá. A multikultúrát hogyan kell hátráltatni? Nem adunk neki vízumot és nem tud bejönni a határon?
"Ez tény, több európai tanulmány is kitért erre"
Aha. Sorolná párat? Csak hogy ne legyen totál kamu szaga a mondataidnak?
"Csehországban tüntettek is."
Nálunk is tüntettek. Volt két elég nagy tüntetés 2006-ban, én is emlékszem, szerintem te is. Ki és mi ellen is tüntettek akkor az emberek? Ja, várj, az ellen a gyurcsány ELLEN akit most vissza akarsz hozni! Jééé. Akkor most mi is van?
"Itthon lehetne fogni a menekülteket,"
A menekült az aki IDE akart jönni és menedéket KÉRT. Senki nem tartja vissza ha el akar innen menni mert neki már nem kell ez a menedék. Akkor menjen haza nyugodtan! Miért kellene itt fogni őket?
"opcionális lehetőség kiválasztani az orvosokat tanárokat és meg lenne oldva csomó probléma."
MILYEN orvosokat, tanárokat? Gondolom az illegális migránsokról beszélsz menekültként - de javíts ki ha tévedek. Mennyi orvos meg tanár is van abban majd 2 millióban akik a németekhez, franciákhoz, britekhez mentek? 1? Volt egyáltalán köztük? Magyarul tuti nagyon tudnának, ugye?
"Ezt beszélgettem ma ismerősökkel és azt mondták, igazam van."
Nyugtass meg hogy csak szándékosan akartál egy trollkodással vitát gerjeszteni és éppen az ellenkezőjét gondolod mindennek!
#3 "Nem beszélnek magyart. Innentől mutagatnod kell neki."
Elképzelem ahogy elmutogatja a beteg hogy éppen szívrohama van, vagy hogy jött megnézetni rendben van-e a pajzsmirigy hormon szintje.
Activity?
Igen, Csehországban tüntettek azért, mert fásisztákok meg rászistákok a magyarok. Sőt, nem fogadnak el minden aberrációt , a mulytikulyti meg abszolút nem kell nekik. Ez lenne a kérdés, vagy mi?
Kicsit nem lettek túlérzékenyítve az ismikék?
Naná, hogy igazad van! A multikultúra mindenek felett.
Vetettél mostanában 1-2 pillantást a török-görög határon való balhéra? Tuttira tele van orvossal és tanárral az egész inváziós, kődobálós csürhe.
Mondjuk, ezen a tanáron elgondolkoztam... Remekül tudnának magyar történelmet, jogot, helyesírást tanítani az istenadták kishazánkban, főleg azok, akik csak a farszit beszélik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!