Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a videó igaz...

Szerintetek ez a videó igaz lehet?

Figyelt kérdés

[link]

Mielött vélényt mondanál kérlek nézd végig ha még nem láttad! 1órás de vannak benne érdekes dolgok!

a videó lényege:

David Cole - egy zsidó vizsgálja,hogy a zsidó holokausztban mennyi a valóságtartalom, és úgy látja, hogy Auschwitzban a kamrákban nem használhattak Ciklon-B -t mert nem látszik a nyoma. Ráadásul a legtöbb épület eleve utólag lett csak építve 1945 után. A krematóriumok száma max 50.000 ember elhamvasztásához lett volna elég, még akkor is , ah éjjel-nappal üzelemlnek!

2010. júl. 29. 11:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Láttam már. Azóta máshogy vélekedek Auschwitzról, mert ha nem az érzelmeimre hagyatkozom, hanem a tényekre és a józan eszemre, akkor igenis van igazság abban amit mond.
2010. júl. 29. 11:49
 2/11 anonim ***** válasza:
40%
Én is láttam már kb. egy éve, és valóban sok igazság van benne, másfelől szerinted miért olyan fontos egyeseknek a holokausztatagadás büntetése?
2010. júl. 29. 11:55
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
sok igazság van benne, csak hát a zsidóknak áll a világ...
2010. júl. 29. 12:39
 4/11 anonim ***** válasza:
12%
Én kb. az egész holokausztot leszarom. Nem értem miért ilyen fontos ez. Nem lesz olcsóbb a kenyér ha kiderül hogy nem volt.
2010. júl. 29. 12:46
 5/11 anonim ***** válasza:
46%
Tegnap is beperelte valami hülye zsidó a magyar államot. Szopkodhatnák már izrael faxát nem a minkét.
2010. júl. 29. 13:01
 6/11 anonim ***** válasza:
51%

Én is láttam már, és sokkal hihetőbbnek tartom, mint a hivatalos mesét.

Nem véletlenül kell törvény a holokausztrevizionizmus ellen.

2010. júl. 29. 13:08
 7/11 anonim ***** válasza:
2%

"Tegnap is beperelte valami hülye zsidó a magyar államot."

Ja mert a a drága magyar állam elvette a családja értékes műtárgyait(festmények). Ha a drága magyar állam a te családodtól venné el a cuccot te nem perelnéd be? Dehogynem.

2010. júl. 29. 13:16
 8/11 anonim ***** válasza:
51%

Ja mert a a drága magyar állam elvette a családja értékes műtárgyait(festmények). Ha a drága magyar állam a te családodtól venné el a cuccot te nem perelnéd be? Dehogynem.

Nem a magyar állam vette el, hanem itt maradtak:))

2010. júl. 29. 13:35
 9/11 anonim ***** válasza:
55%

"Nem értem miért ilyen fontos ez. Nem lesz olcsóbb a kenyér ha kiderül hogy nem volt."

Azért fontos, mert ha kiderül, hogy nem volt, akkor nem kapnak kártérítést és még a végén dógozni kéne.

2010. júl. 29. 13:49
 10/11 anonim ***** válasza:
3%

"Nem a magyar állam vette el, hanem itt maradtak:))"

Az lényegtelen. Akkor is perelnél.

2010. júl. 29. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!