Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogy bírja ki egy Tesco-pénztá...

Hogy bírja ki egy Tesco-pénztáros?

Figyelt kérdés
Ma hallottam a híradókban, hogy havi bruttó 80-88 ezret keresnek. Ebből a tb. járulék levonása után 60 valahány maradhat. És látástul vakulásig dolgoznak, sose pihenhetnek egy percre se, mindig kedvesnek kell lenniük, hülye az időbeosztásuk, túlóráztatják őket részben illegálisan stb. Élet ez így? Ha rabszolgát tartanék, tán még arra is kéne havi pár tízezret költeni...
2010. júl. 28. 19:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
van, aki nem tud más munkát találni...és valamiből fizetni kell a kaját/lakbért...
2010. júl. 28. 19:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos sokan csak ott tudnak dolgozni. Igazából azt is valakinek meg kell csinálnia. Én annyit tudok tenni, hogy a pénztárnál rájuk mosolygok, udvarias vagyok velük, és nem nézem le őket, mivel ugyanúgy emberek.
2010. júl. 28. 19:35
 3/10 A kérdező kommentje:
19.35: Ja, én is így vagyok vele, de én még sajnálom is őket, és csodálom, hogy tudnak olyan kiegyensúlyozottak lenni.
2010. júl. 28. 19:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, édesanyám nekem Tescoban dolgozik, igaz ő nem pénztárosként, csemegén van. DE a legrosszabb, hogy amiket itt leírtak az teljesen igaz. A bérre azért még jön egy kis vasárnapi pótlék, du-pótlék, na nem menteni akarom, de azért ennél rosszabb bérért is dolgoznak emberek. Én is nagyon sajnálom őket, sajnos senki sem meri vállalni, hogy tényleg minden igaz, mert féltik az emberek az állásukat. és a legundorítóbb, hogy a drága Tesco sajtós nyilatkozatak, hogy itt a dolgozók az átlag felett keresnek 20 vagy 30%-kal. Hát inkább nem mondok semmit. Én is nagyon sajnálom mindegyiküket, pláne mert anyukám is ott dolgozik. Mást nem tehetünk, csak azt, hogy udvariasan kedvesen tudunk az eladókkal viselkedni , de azért mondjuk a magyar embernek egy egy fajtája mindig megmutatkozik(tisztelet persze a kivételnek)
2010. júl. 28. 20:47
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
nem támogatom a tescót, mivel sz@r árut sózna az emberre, már nem is olyan olcsó, mint rég! én már 4 éve nem voltam Tescoban! és nem is leszek többé!
2010. júl. 28. 22:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez a fajta foglalkoztatás sajnos nem csak a Tescoban van.
2010. júl. 28. 22:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

1,5évig güriztem nekik pénztárban.Elég volt,ha beteg voltam és sokat fújtam az orrom a big brádá'már szólt is,hogy ez picit sok lesz.B@ssza meg folyik az orrom.

Meg sorolhatnám reggelig..

2010. júl. 29. 07:13
 8/10 A kérdező kommentje:
És gondolom, arról szó se lehetett, hogy pár napig maradj otthon, hogy könnyebben meggyógyulj.
2010. júl. 29. 08:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Ja, és a megfázásról jut eszembe, hogy általában is úgy használják az embereket, mint egy papírzsebkendőt. Ilyen körülmények közt tartósan senki se bírja ott ki, meg ilyen fizetéssel, de ez nem gond, ha elmegy jön másik. Ezt hívják úgy finoman, hogy nagy a munkaerő fluktuációja.
2010. júl. 29. 08:30
 10/10 anonim ***** válasza:
95%
Nagy szívás az a meló az biztos,de a multiknak nem is érné meg h bizonyos időn túl ott dolgozzon vki mert annak már többet kéne fizetni, ezért vesznek fel mindig új embereket!
2010. júl. 31. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!