Ennyire üres az élete soknak, hogy buli, étterem, kocsma nélkül megáll a világ? Remélem még szigorúbb intézkedések jönnek az enyhítések után.
Sokan nem látják a fától az erdőt. Elvégeztek valamilyen iskolát, képzést, berendezkedtek egy életvitelre, és amikor jön egy globális változás, akkor nem képesek életüket hozzáigazítani a megváltozott körülményekhez. Nem tudnak kilépni a fogyasztó-ürítő társadalom gyűrűjéből. Hasznos lehet mindenki számára olyan életvezetési tanácsokat meghallgatni, amit hasznosítani tud a válságos időszakokban:
https://www.youtube.com/user/szedlacsikmiklospph/videos?view..
A jó pap is holtig tanul!
hát most le lehet engem is szavazni, de én annak örülnék a legjobban , ha idén már nem nyitnák ki a kocsmákat..nekem nagyon is kellemes volt, hogy üres volt a város...ha így történne, legalább végre kimozdulnának kirándulni az emberek , ami értelmesebb időtöltés lenne, mint hülyére inni magad a haverokkal a kocsmában.
(ne értsetek félre, annak nem örülnék ha ezek az emberek elveszítenék a munkájukat)
és amúgy nem vagyok barlanglakó, nekem pont az a fura az egészben, hogy azok akik vágynak kirándulni, mászkálni azok miért barlanglakók?
De ha baranglakó is, nem csak kocsmázással lehet kikapcsolódni és lehet valaki otthon van, de fejlődik tanul, olvas , alkot mit tudom én...az miért gond?
Akik este kocsmázni járnak, azok általában egész nap otthon vannak előtte, az most mitől jobb?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!