Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ennyire üres az élete soknak,...

Ennyire üres az élete soknak, hogy buli, étterem, kocsma nélkül megáll a világ? Remélem még szigorúbb intézkedések jönnek az enyhítések után.

Figyelt kérdés
2020. máj. 3. 14:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
80%
Remélem, hogy otthon fogsz belefulladni a lisztes cukorba, te primitív barlanglakó
2020. máj. 3. 16:20
 22/31 anonim ***** válasza:

18: Erről kapásból ez ugrik be (1:30-tól a lényeg): :)

https://www.youtube.com/watch?v=pASMUGYFpKU

2020. máj. 3. 16:23
 23/31 anonim ***** válasza:
92%
Nem üres, de nem egy hete tart a vírus így nyilván már hiányzik az embereknek a fenti dolog.
2020. máj. 3. 16:33
 24/31 anonim ***** válasza:
6%
#8: Köszönöm a törődést, nem fogom elveszíteni a munkámat. De ha el is veszíteném akkor is feltalálom magam, és megoldom a helyzetet és nem itt a GYK-n fogok válságot meg világvégét kántálni.
2020. máj. 3. 16:33
 25/31 anonim ***** válasza:
83%
Dehát én nem akarom ződre festeni! Szép így piros-fekete csíkosan is! :-)
2020. máj. 3. 16:36
 26/31 anonim ***** válasza:
87%
#24 Ha fizetett troll vagy, akkor valóban nem fogod, láthatóan egyre többet alkalmaznak itt az oldalon is. Egyéb esetben térjünk vissza a dologra 1-2 hónap múlva!
2020. máj. 3. 18:45
 27/31 anonim ***** válasza:
12%
Fizetett troll sem vagyok, de újfent megköszönöm a velem való foglalkozást, a sok negatív jelzőt, és a privát üzenetben érkező fenyegetőzéseket. Nagyon kemény csávók vagytok. Hogy 1-2 hónp múlva mi lesz, azt még senki nem tudhatja.
2020. máj. 3. 18:49
 28/31 anonim ***** válasza:
52%

Sokan nem látják a fától az erdőt. Elvégeztek valamilyen iskolát, képzést, berendezkedtek egy életvitelre, és amikor jön egy globális változás, akkor nem képesek életüket hozzáigazítani a megváltozott körülményekhez. Nem tudnak kilépni a fogyasztó-ürítő társadalom gyűrűjéből. Hasznos lehet mindenki számára olyan életvezetési tanácsokat meghallgatni, amit hasznosítani tud a válságos időszakokban:

https://www.youtube.com/user/szedlacsikmiklospph/videos?view..

A jó pap is holtig tanul!

2020. máj. 3. 20:09
 29/31 anonim ***** válasza:
51%

hát most le lehet engem is szavazni, de én annak örülnék a legjobban , ha idén már nem nyitnák ki a kocsmákat..nekem nagyon is kellemes volt, hogy üres volt a város...ha így történne, legalább végre kimozdulnának kirándulni az emberek , ami értelmesebb időtöltés lenne, mint hülyére inni magad a haverokkal a kocsmában.

(ne értsetek félre, annak nem örülnék ha ezek az emberek elveszítenék a munkájukat)

és amúgy nem vagyok barlanglakó, nekem pont az a fura az egészben, hogy azok akik vágynak kirándulni, mászkálni azok miért barlanglakók?

De ha baranglakó is, nem csak kocsmázással lehet kikapcsolódni és lehet valaki otthon van, de fejlődik tanul, olvas , alkot mit tudom én...az miért gond?

Akik este kocsmázni járnak, azok általában egész nap otthon vannak előtte, az most mitől jobb?:D

2020. máj. 23. 10:15
 30/31 anonim ***** válasza:
70%
29: Magyarán örülnél, ha egy bizonyos réteg meg lenne fosztva a kedvenc időtöltésétől. Itt van a gond.
2020. máj. 23. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!