Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ennyire üres az élete soknak,...

Ennyire üres az élete soknak, hogy buli, étterem, kocsma nélkül megáll a világ? Remélem még szigorúbb intézkedések jönnek az enyhítések után.

Figyelt kérdés
2020. máj. 3. 14:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
72%
A kérdezőnek egyébként sincs élete, és eddig irigykedett arra, akinek van, most meg abban reménykedik, hogy ezután sem lesz senkinek. Jót tesz a kisebbrendűségi komplexusának.
2020. máj. 3. 15:24
 12/31 anonim ***** válasza:
87%

Vannak akik szeretnek kikapcsolódni . Ez mindenkinek mást jelent . Mostanság lett divat álszenteskedni ,gondolom te sosem jártál kocsmában ,nem jársz el a barátaiddal ,de miért nézed le ,aki igen ?

Az ember végiggürcöli az egész életét ,hétvégente had menjen már ki a Margit szigetre ,vagy egy sörre a haverjaival , stb

Ez nem azt jelenti,hogy üres az élete valakinek,csak hogy nem szeret otthon egyedül üldögélni,állandóan. Aki meg eddig kocsmákban,étteremben,vagy szórakozóhelyen dolgozott,annak meg azért "állt meg a világ" mert nincs munkája,fizetése , az albérlet meg a kaja meg nincs ingyen .

A kárörvendésért fizetnek ,vagy mi bajotok van ilyenkor ? Minden nap jön egy ilyen kérdés . Senkinek nem muszáj kitennie a házból a lábát,se most,se a vírus után ,de hogy másoknak miért kívánod ,hogy ők is vegetáljanak otthon egész nyáron,azt nem nagyon értem .

Téged kielégít ,hogy dolgozol meg alszol 50 évig,mást meg nem .

2020. máj. 3. 15:28
 13/31 anonim ***** válasza:
26%

"Vannak akik szeretnek kikapcsolódni . Ez mindenkinek mást jelent . Mostanság lett divat álszenteskedni ,gondolom te sosem jártál kocsmában ,nem jársz el a barátaiddal ,de miért nézed le ,aki igen ?"

Próbáld értelmezni, amiről szó van! Senki sem azon méltatlankodik, hogy valaki eljár a kocsmába a haverokkal. Hanem azon, hogy ha ezt pár hónapig nem teheti meg, akkor ezt világvégeként éli meg.

2020. máj. 3. 15:32
 14/31 anonim ***** válasza:
87%
13: Nézzük csak. Én magányos vagyok, haverokkal kb. havi egyszer találkozom. Nekem a koncertek és a moziba járás jelentik az egyik legfőbb kikapcsolódást. Több koncertre is mentem volna, illetve mennék augusztus közepe után. Úgyhogy hadd ne érezzem már agyalágyultnak magamat, mert ki merek akadni a dolgon. És mi az, hogy néhány hónap? Honnan tudhatjuk? Beszélnek itt lehetséges második hullámról, meg hogy lehet, hogy évekig nem lesznek rendezvények (bár ezt inkább csak a bulvároldalak tolják). Ha tényleg csak egy előre kiszabott periódusról lenne szó, mondjuk bejelentenék, hogy augusztus közepétől mindenképpen visszaállítanak mindent, az egész más lenne, az ember motiválva érezné magát. De jelenleg semmibe nem kapaszkodhatunk azon kívül, hogy valamikor majd véget ér, mert az nesze semmi, fogd meg jól.
2020. máj. 3. 15:55
 15/31 anonim ***** válasza:
83%
mert az nesze semmi, fogd meg jól. = de az nesze semmi, fogd meg jól.
2020. máj. 3. 15:57
 16/31 anonim ***** válasza:
94%
És akkor mi van,ha valakinek ez a "világvége" ? Sosem tudhatod mi van mögötte. Lehet,hogy valakinek az a havi 2 kocsmázás jelenti az összes szórakozását,amikor szocializálódhat,a barátaival lehet és elfelejti a saját nyomorát meg a 12-16 órás műszakokat a melóban egy estére . Sokan nyaralni vagy strandra sem jutnak el, az a kikapcsolódás hogy elmennek a római partra egy lángost enni,vagy isznak egy fröccsöt valahol stb
2020. máj. 3. 15:59
 17/31 anonim ***** válasza:
84%
11: Igen, én tettem már fel kérdést erről az embertípusról, akiket a jelen helyzet egyfajta elégedettségérzettel tölt el, örülnek, mert végre a szomszéd tehene is döglik.
2020. máj. 3. 16:04
 18/31 anonim ***** válasza:
31%
Én baromi jól tudok magamban lenni könyvekkel, kockás papírral, ceruzával, gramofonnal, egy pakli kártyával is, de! ne mondja már meg nekem mindenféle macskajancsi, hogy a úri kedvem úgy kívánja, ne mehessek le a Ződ Takonyba, és igyam magam hóttrészegre, vagy szedjek fel valami bableveseset, meg a vele járó trippert! ÉN DÓGOM!!!
2020. máj. 3. 16:13
 19/31 anonim ***** válasza:
0%

Akkor neked pl tökéletes az időszak arra, hogy rágyere, hogy ezer meg ezer féle módon lehet kikapcsolódni egyedül, vagy másokkal is.

2020. máj. 3. 16:13
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

19: Egyedül? Filmnézés, olvasás, gamezés. 2 hónap után megunja kicsit az ember.

Másokkal találkozni? Jelenleg nem ajánlott.

2020. máj. 3. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!