Romlott az életszínvonalad az utolsó 3hónapban? Ha igen, kit hibáztatsz ezért?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 29. 17:32
1/10 anonim válasza:
A kérdezőt.
Amúgy meg csak ostoba, primitív, alja emberek hibáztatnák másokat (körülményeket, embereket) az életükért.
2/10 anonim válasza:
Eddig nem, de ezután valószínűleg fog a válság miatt. A globális pénzügyi elit tehet róla, akik a válságot mesterségesen generálták egy jelentéktelen vírus ürügyén.
3/10 anonim válasza:
Nem. Sőt,sokkal több pénzt tudtam félrerakni. Bár a szórakozási lehetőség szinte minimális
5/10 anonim válasza:
Romlott kicsit, de egyértelműen az én hibám, mert lophatnák többet is, hogy maradjon az életszínvonalam.
6/10 anonim válasza:
Nálunk nem romlott,sőt...
Hibáztatni magamat szoktam általában.
9/10 anonim válasza:
Az enyém nem. De az 50 ezer friss munkanélkülinek biztosan.
Nem kárhoztatok érte senkit. Szívás van.
10/10 anonim válasza:
Dehogy romlott, kaviárt eszik libamájjal minden kisnyugdíjas unásig minden nap, mert nem férnek el a pénztől, amit kapnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!