Szerintetek kezd fogyni az emberek kitartása és türelme a kijárási korlátozást illetően?
Vigyázz, mert az én hasonló kérdésem törölték, és rám akarták hívni a rendőröket rémhír terjesztés miatt.
Egyébként tény: egyre többen vannak az utcákon, boltokban, egyéb helyeken. A maszkokat is egyre kevesebb ember hordja, és egyre több helyen beszélik az emberek, hogy néhány krónikus beteg miatt nem kellene talán milliók megélhetését veszélybe sodorni, továbbá tény, hogy a kereskedelmi egységek újranyitnak bírságot is kockáztatva.
Aki a társadalomban nem eltartotti szerepkörben van és/vagy nem krónikus beteg, elhízott/láncdohányos/alkoholista, arra semmilyen egészségügyi kockázatot nem jelent a vírus, ellenben a gazdasági visszaesés, és a korlátozások őket sújtják legjelentősebben.
Egyébként az USA újranyitási stratégiája is arra épül, hogy a veszélyeztetetteket távol tartják a tömegrendezvényektől, és kb ennyi.
"már 2 hónapja tart a veszélyhelyzet az országban"
Te melyik országban vagy? Itt március 17-én kezdődött, most meg április 18. van, azaz pontosan 1 azaz egy hónapja tart.
Matek egyes.
Igen, az embereknek tele van a töke a vírusmizériával.
Eleinte még jó buli volt rettegni, meg vírusos/karanténos mémemeket posztolni, de amikor április 10-én sok százezer ember szembesült vele, hogy hopsz, nem jön fizetés, elfogyott a lóvé, a gyerek meg éhes, akkor már nem volt olyan jó buli rettegőset játszani, meg #maraggyotthonozni.
Fejezzük már be ezt az őrületet, könyörgöm, mert nagyon nagy a baj, és nem, nem a vírus miatt, mert abból a lakosság 99,99%-a nagyjából észre sem vesz semmit.
Nem is olyan hihetetlen ez a HIHETETLEN:
Igen, és ez nem is csoda.
Sok ideje nem láttam a családomat, a barátaimat. Nem tudom, hogy ott tudok-e lenni anyum szülinapján, ezek mind feszülté tesznek.
Még betartom amit kell, de nehéz. Várom, hogy tetőzzön a járvány, hogy vége legyen, vagy csak elszabaduljon, hogy legyen értelme is a sok lemondásnak...
2-es, milyen rémhírterjesztés miatt? Rendőrökkel meg börtönnel fenyegetnek, miközben ők (és a becsicskult médiájuk) a legnagyobb rémhírterjesztők!
Ez itt a Charité Virchow Klinikumban készült (Berlin talán legnagyobb klinikája, ahol a koronavírusos betegeket kezelik):
Jól elbújhattak.
Az biztos, hogy jól megy a manipuláció, de ha az emberek otthon vannak, akkor talán látnak egy-két igazságmorzsát is, és elkezdenek gondolkodni, hogy mi állhat az egész mögött. A 8-as által linkelt videó is jó, különösen a két bejátszás 30 és 47 percnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!