Unják a kijárási korlátozást amit a kormány bevezetett az emberek vagy próbálják az élet jobb, vidámabb oldalát nézni?
Ma este a főtéren a barátnőmmel beszélgettem a parkban űlve, de a 1,5 m távolság megvolt. Volt egy baráti társaság akik szemben a padon négyen zenéltették a magnójukat, énekeltek, mások sétálgattak, de sorolhatnám.
A rendőrautó többször eljött lassan a főtéren de senkihez semmit nem szólt.
Mi a szabály szerint a párommal akivel együtt lakunk , kimentünk a város főterére kimozdulni, de közterületen megvolt a 1,5 méter, és kimenni, elmenni levegőzni szabad.
De az a zenés magnós társagág gyülekezett is, meg sokan voltak céltalanul kint. Egyébként a törvény nem engedné, de mégis egyetértek, hogy legalább az élet jobb oldalát látják.
De napról napra egyre többen mozdulnak ki.
Ez azért van, mert már valószínűleg unják a bezártságot?
Ezt nem értem én.
Mindenki gyülekezik tömörül de senki sem figyelmezteti őket.
Én meg jövőhéten elszeretnék vonattal utazni a megyében egy nagyobb városba így majd 4 hét önkéntes karantén után. Csak ott van Müller és Auchan ahol olyan termék van amit szeretnék. Valamint kicsit sétálnék a parton.
Csak attól félek hogy hiába megyek maszkban tök egyedül mindenkitől távol de lehet megállít a rendőr és lehet beleémköt amiért elutaztam. Bár tény múltkor Debrecenben senkit se érdekelt miért vagyok ott. Igaz akkor orvoshoz mentem.
Inkább menjenek a Normafára meg egyéb helyekre ahol tényleg durva már a helyzet.
Hát Debrecenbe simán elutaznék a keddi után.:D Na de most kisebb megyeszékhely a cél.
Amúgy érdekes ez mert februárban 2 hétig fájt a fejem szédültem és egyensúly zavarom volt. Aztán márciustól elkezdett kaparni a torkom + torokgyulladás. Ami mostanában kezd elmúlni. Szóval nem lepne meg ha köze lett volna az új vírusnak ehhez. Főleg hogy sokat jártam még februárban Budapestre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!