Az angol lesz a világ nyelve?
Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy a nem is túl távoli jövőben átvenné az egyes népek nyelvének a helyét? Azért gondolom, mert szinte mindenhol követelmény az angol nyelvtudás és ebből továbbgondolva lehet egy idő után már a szülők inkább csak ezt tanítanák meg a gyerekeiknek. Tudom, hogy a kínai nyelvet többen beszélik, de szerintem, hogy az világnyelv legyen nem reális, mivel ők is az angolt tanulják, másrészt pedig eddig mindenki angolt tanult és gondolom nem akarnak majd mégegy nyelv tanulására energiát fordítani. Persze én sem akarom, hogy ez bekövetkezzen. Ezért vagyok kiváncsi a válaszaitokra. Lehetőleg objektíven. Kösz2010. júl. 27. 16:18
11/11 anonim válasza:
Hát én nagyon utálom az angol nyelvet!
Szóval beleőrülnék, hogyha mindenhol minden csak angolul lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!