Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Tetozes juliusban tobb mint...

Tetozes juliusban tobb mint 800. 000 fertozott mi a velemenyetek errol?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 14. 08:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
23%
Talán. Júliusi tetőzéssel kiegyeznék, szerintem akár rosszabb is lehet.
2020. ápr. 14. 08:40
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Biztos úgy van de azt nem mondták hogy melyik júliusban. Ebben az ütemben az még vagy 3 év. Erre a szezonra ráadásul kifelé megyünk úgy hogy talán majd a következő évi adag hozzászámolásával lehet bejön ez a minden alapot mellőző szám.(nem, Magyaroszág számára az nem mond semmit hogy Kínában és Olaszo-ban mennyire terjedt mennyi idő alatt, hasonló méretű, népsűrűségű és életvitelű országgal kell összehasonlítani minket).
2020. ápr. 14. 08:47
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Leszarom, addig is élem az életem, tisztán tartom az elmém, edzem a testem az aktuális rendeletek adta lehetőségek mentén. Előbb-utóbb úgyis elkapom, ha nem ment át rajtam tünetmentesen. Akkor minek stresszeljem magam, és betegítsem meg az elmém?
2020. ápr. 14. 09:11
 4/13 Estádio de Felchút ***** válasza:
95%
a címeres marhaságok sorában előkelő helyen van a kijelentésed
2020. ápr. 14. 09:26
 5/13 anonim ***** válasza:
11%

1-es!

Jó, hogy nem jövő év decemberi "tetőzésben" akarsz "kiegyezni"!

Úgy látom a 800.000 helyett, szívesen látnál akár 10 milliót is.

Érdekelt vagy a teljhatalomban?

2020. ápr. 14. 09:28
 6/13 anonim ***** válasza:
11%

#5 Na, épp az ilyenek miatt fog ez sokkal tovább tartani, mint pár hónap.

El lett rengetegszer magyarázva, hogy mit kell tenni, és mit NEM, ahhoz, hogy többé-kevésbé megússzuk, természetesen a sok proli nagy ívben leszarja, mert hát őneki ne mondják már meg, hogy hova mehet.

Gratulálok a hozzáálláshoz, gondolom az sem zavar majd, ha véletlenszerűen a környezetedből/családodból meghal 1-2 idős/krónikus beteg, mert hát a bulika meg a nyaralás, az volt a fontos.

2020. ápr. 14. 10:04
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
#7 Hogyan állítod meg a vírust védőoltás nélkül, most komolyan? Tényleg érdekel a mögöttes gondolatod.
2020. ápr. 14. 10:10
 8/13 anonim ***** válasza:
20%

Megállítani sehogy, ilyen hülyeséget senki nem mondott.

Lesz védőoltás év végéig, itt az a kérdés, hogy addig meghal mondjuk 2500 ember, vagy 30-40 ezer? Ha mindenki elfogadja, hogy nincs nyaralás, és senki nem jó kedvéből zárja le a határokat, hanem emberéletek ezreit mentjük ezzel, akkor előbbi. Ha a buta tömeg 3-5 hónapot nem bír ki bulika nélkül és szembemegy az észszerűséggel, akkor utóbbi. Nekem egyértelmű, sajnos sokaknak nem az.

2020. ápr. 14. 10:17
 9/13 Béla211 ***** válasza:
100%

Igen utolsó igazad van ez a cél ezzekel az intézkedesekkel.

Viszont itt nem a bulik nélkül nem bírja ki sok ember hanem hogy nincsen munkája és ezért nincsen pénze és nem tudja hogy ebben hónapban miből fog enni.

Ezt is meg lehet érteni.

Szerintem júliusa tutti nem lesz 800000 fertőzött vagy is akik regisztráltak mert ennyi tesztett nem fognak csinálni sem.

2020. ápr. 14. 10:37
 10/13 anonim ***** válasza:
82%

@9

Mármint milyen megmentett emberéletekről beszélsz? Azokéról, akik munkanélkülivé, esetleg hajléktalanokká válnak (tömegekről van szó)? Vagy azokéról, akik éhen pusztulnak? Netán azokéról, akik öngyilkosok lesznek az előző két variáció miatt? Vagy azokról, akiknek másfajta betegségüket nem hajlandók ellátni vagy felülvizsgálni az orvosok, mert nem a korona miatt fordulnak hozzájuk? Igaz, koronában kevesen halnak majd meg. Cserébe mondjuk a tüdőrák, a cukorbetegség, a vonat elé ugrás teljesen elfogadott halálnemek lesznek, hirtelen az senkinek nem fog feltűnni. Mindez azért, hogy amúgy is nagyon súlyos betegségektől szenvedő idős emberek ne haljanak meg. Mármint ne a vírustól, pedig ők már így is meg úgy is nagyon a végét járják.

És igen, én is leszek idős. És igen, magamról is ugyanígy fogok nyilatkozni. Sőt, nemrég hunyt el nagymamám is, úgyhogy tudom, miről van szó. Na de nem is a tenyeremet dörzsölve, vihorászva várom, hogy "na végre megpusztul az összes ghetszi vénember, muhahaha!", hanem a fizika, a biológia és a biokémia szabályai még nem változnak meg attól, hogy a teljes szabadságunkat feladjuk a statisztika kedvéért. De mondom, én kíváncsian várom az elemzéseket, mert amíg az eddig elhunyt kb. 100 ember az adatokban nemhogy kiugrást nem fog okozni az elhalálozások számában, még csak nagyítóval sem fog látszódni, addig a fentebb említett csoportok sokkal nyomasztóbb számokat mutatnak majd. De tudod mit? Magam ellen beszélek és azt mondom, ne legyen igazam, kívánom, hogy mindez csak konteó szintjén maradjon.

Ha mondjuk egy eboláról lenne szó, akkor én is azt mondanám, hogy huwaze, na ez tényleg nem játék, de így csak a karjaimat tárom szét a sok marhán, aki bedől a klikkhajhász média tömegpánikkeltésének. És akkor még mi vagyunk lehülyézve, akik szkeptikusan állunk a dolgokhoz és akiknek valami bűzlik a témával kapcsolatban.

2020. ápr. 14. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!