Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A politikusok, közgazdászok...

A politikusok, közgazdászok miért nem képesek felfogni?

Figyelt kérdés
Teljesen egyértelmű, hogy a Földön a jelenlegi gazdasági, pénzügyi rendszer fenntarthatatlan! Mekkora figyelmeztetés kell még az új rendszer kidolgozásának az ösztönzésére?

2020. ápr. 8. 09:06
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
69%
És az új rendszerre vonatkozó elképzeléseid kifejtését se felejtsd ki.
2020. ápr. 8. 09:47
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Mert jelen pillanatban nem tudunk jobb megoldást.
2020. ápr. 8. 09:58
 13/28 anonim ***** válasza:
21%

"Hol élsz? Egy másik bolygón?"

A kérdésed miatt bennem is felmerültek ezek a kérdések. Jársz te valamilyen politikai, közéleti vagy közgazdasági rendezvényekre, összejövetelekre?

2020. ápr. 8. 10:07
 14/28 anonim ***** válasza:
66%
Megjött az illetékes zseni, kiosztotta a pénzügyeseket. Várom a következő észrevételét. Hátha még zseniálisabb lesz.
2020. ápr. 8. 10:37
 15/28 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező

Most azt várod hogy MI mondjuk el hogy TE mire gondolsz majd vitázzunk vele?

Vagy kezdjünk bele egy ovis vitába, ahol te bizonygatod, hogy "de igen, de igen, de igen" mi meg mindig írjuk rá hogy "de nem"?

2020. ápr. 8. 10:48
 16/28 A kérdező kommentje:

#10! Nem látod a bizonyítékokat? Gyenge a megfigyelőképességed neked is! Nem elég nyilvánvaló...???

Én tudom a megoldást, 2015-ben elküldtem Áder Jánosnak!

2020. ápr. 8. 10:50
 17/28 anonim ***** válasza:
71%

"Én tudom a megoldást, 2015-ben elküldtem Áder Jánosnak!"

Ha az is ilyen jól fejtetted ki, mint nekünk akkor megértem, hogy nem is foglalkoztak vele.

2020. ápr. 8. 10:56
 18/28 szántóvető ***** válasza:
72%

rossz helyre címezted az a baj.trumpnak,putyin elvtársnak,junckernek,kínai elnöknek,matolcsy elvtársnak kellett volna küldeni.áder elvtárssal

nem sokra mész.költsd már fel a levél tartalmát hogy megnézhessük.gondolom megoldási javaslatokat is tartalmaz.

2020. ápr. 8. 11:02
 19/28 A kérdező kommentje:

Azt tapasztalom, ezen oldal alapját nem értik! Feltettem egy kérdést, amire várom a válaszokat...

A viszont kérdés nem válasz... Érthető? Gondolom, nem...sokaknak.

2020. ápr. 8. 11:43
 20/28 anonim ***** válasza:
69%
Akkor megválaszolom, azért nem fogták fel, mert nincsen mit felfogni, attól, hogy valaki az elképzelt világában lát dolgokat, nem biztos, hogy 7 milliárd másik ember látni fogja vagy támogatni fogja. Ennyi.
2020. ápr. 8. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!