Mitől félsz jobban, a migránsoktól, Sorostól, vagy a koronavírustól?
Migráns.
Nem láttam még személyesen,egyet sem.(a "mostani" értelemben vett migráns).Nincsen tudomásom róla hogy elvették volna magyar munkavállaló munkáját.Szerencsére olyat sem tapasztaltam hogy Magyarországon terrorcselekmény történt volna.
A migránstól nem félek.
Soros György cselekedetei közvetlenül nem befolyásolják az életem.Az általa támogatott szervezetekkel nem vagyok kapcsolatban.
Sorostól sem félek.
Koronavírussal fertőzött betegről a lakóhelyemen, és szűkebb illetve tágabb ismeretségi körömben, nem tudok.
A koronavírustól sem félek.
Bátor vagyok.ÉN vagyok a 134.-ik!
1. Soros : Folyamatosan képes támadni az országot, gazdaságilag, migránsokkal, politikailag lévén hog yminden héten megy brüsszelbe
2. Migránsok : Lévén, hogy 2015-óta folyamatosan nyomás alatt tartják az országot és mivel az EU idehívja őket, így fognak jönni folyamatosan milliók
3. Koronavírus. 40-év alatt 0.1 mortalitású. Leginkább 60+ osak hunynak el, ha vannak krónikus betegségeik. Őket otthon kell tartani és védve maradnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!