Miért kell rettegni Magyarországon a migránsoktól, amikor nem is akarnak hozzánk jönni a nettó 300-400 eurós fizukért, meg a nem is létező szociális hálóért?
Attól hogy valaki a 3. világból jön, még nem ostoba. Ők is pontosan tudják hogy a jólét Nyugaton van.
Miért hisszük azt hogy mi valami csodálatos ország vagyunk ahová csomó külföldi akar dolgozni?
MIközben egy félbalkáni kis nemzet vagyunk, csóró életszínvonallal.
A beszélhetetlen nyelvről nem is szólva.
Ráadásul a magyarok nagyrésze nem gyengén rasszista is.
F/27
Kifejtem neked a Fidesztől eltanult következetes és logikus módon.
Azért mert Soros!
Tavaly összesen 65 ezer elutasított menedékkérő maradt Németországban, mivel a megfelelő papírok hiánya miatt nem tudták kitoloncolni őket.
John O. már 2014-ben érkezett Németországba Nigériából. Egyik nap kapott egy levelet, amelyben közölték, hogy elutasították a menedékkérelmét. Ennek már három éve, de ő azóta is Németországban él.
"Miért hisszük azt hogy mi valami csodálatos ország vagyunk ahová csomó külföldi akar dolgozni?"
Amióta az eszemet tudom, mindig röhögtem a magyarok felsőbbrendűség-komplexusán.
Még egy némettől is beteg ilyeneket hallani, de annak legalább van alapja. Amikor egy magyar jön ilyen dolgokkal, az meg, nem is tudom, talán a szánalmas rá a legjobb szó.
Mert hiába nem akarnak hozzánk jönni, "idekvótáznák" őket Brüsszelből.
Ja, nincs kvóta, elfelejtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!