A vírus miatt mindenki egyből nagy magyar lett. Már külföldön sincs kolbászból a kerítés?
Vége a kánaánnak, azért jönnek most haza... Most bezzeg jó ez az ország...
Kinek mi a véleménye?
“ A hozzászólásaid nem erről tanúskodnak!”
Nem beszélünk egy nyelvet. Ennyi. Pl. én sem nézem hülyének a kémikusokat mert nem értem őket. Nálad az empátia teljes hiánya áll fent, így nem érted más miért segít többet a szülein a haza adott pénzzel, mint azzal hogy otthon marad és együtt halnak éhen.
Most hogy nincs munka, nyilván inkább együtt aggódjanak mint 1000 kilométerekről. De a hozzászólásaid alapján ezt vagy sosem, vagy csak akkor fogod felfogni, amikor saját bőrödön tapasztalod. Addig meg mindenki hülye aki mást gondol mint te...
A családból és az ismeretségi körömből többen élnek külföldön. És egyiknek sincs esze ágában sem visszajönni.
Aki meg elvesztette a munkáját és jogosult a kinti munkanélküli segélyre, az viszont anyagilag mindenképpen jobban jár, ha az európai járadékából Magyarországon él, a béka hátsója alatt levő forintárfolyam miatt az itteni átlagos fizetés többszöröséből elég szépen me tud itt élni...
Aix-
Igen, jól írtad privátban, csak VOLT az én országom. Sajnos nem tudok rá másképpen tekinteni, pedig hidd el, nem a legjobb dolog hontalannak érezni magadat. Nem jókedvemből mentem el, de sose bánom. Sajnos a családomat nem tudom kihozni magamhoz, ahhoz már idősek. Nekem nem adott az ország gyökereket, csak fonnyadozni lehet ott, mint egy vázában a vágott virágok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!