A templomba járást miért nem tiltják be ezekben az időkben?
Figyelt kérdés
Isten biztosan megértené.Az edzőtermekbe sem lehet menni,pedig az is van olyan hasznos tevékenység.2020. márc. 31. 08:37
2/11 anonim válasza:
Mert amúgy se jár senki. A kőevést miért nem tiltják be?
3/11 Micimacko67 válasza:
A templomba bemehetsz, de misék nincsenek. Olvashattál volna mát róla...
4/11 A kérdező kommentje:
Olvastam róla,azért kérdeztem.Te viszont olvasni sem tudsz.
2020. márc. 31. 08:53
5/11 Micimacko67 válasza:
Akkor mi a gondod?
Ha egy hívő ember úgy gondolja, hogy szeretne bemenni imádkozni egyedül, azzal kinek árt...?
Ti meg az edzőteremben az izomaggyal egymásra lihegtek, izzadsággal összekenitek az eszközöket...a fertőzés melegágya...
6/11 anonim válasza:
Te most tényleg ilyen buta vagy? Már rég nincsenek Istentiszteletek, misék. Máskor meg nem szoktak templomba menni, csak mise és istentiszteletei alkalmakkor.
7/11 Micimacko67 válasza:
Valóban nem gyakori, de kisebb falukban 1-2 idősebb néni bizony még bejár azokon kívül is...
Mondom, ritka, mint a fehér holló....
8/11 A kérdező kommentje:
Persze hogy bejárkálnak ha olyan kedvük van de nem csak az idősek.
2020. márc. 31. 09:37
9/11 anonim válasza:
Nincsenek misék, szóval nem tudom, miért lenne ez fontos.
10/11 anonim válasza:
"Persze hogy bejárkálnak ha olyan kedvük van de nem csak az idősek."
Te most hülye vagy ostoba vagy kérdező? Vagy is-is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!