Szerintetek megéri most vásárolni ingatlant, befektetni?
Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam, minél inkább előjön a 👑 vírusos mizéria annál inkább olcsóbb lesz minden. Én mondom akkor néznék autót, házat stb. Mondjuk nekem ez különösen jól jött pénzkereseti szempontból.
Várható nagy esés ingatlanpiacon?
Új vagy használtautó piacon?
2020. márc. 19. 15:13
1/4 anonim válasza:
Most még nagyon az elején vagyunk az egész összeomlásnak. Igazából csak most kezdenek majd el zuhanni az árak.
2/4 anonim válasza:
Annyit még hozzátennék, hogy a statisztikák szerint 2012-ben voltak a mélyponton a lakásárak, a gazdasági válság pedig 2008 őszén ütött be, szóval a tapasztalatok szerint érdemes legalább 3 évet várni.
3/4 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm :)
2020. márc. 19. 15:18
4/4 anonim válasza:
Ha létezik most legrosszabb befektetés a világon, akkor az ingatlan az. Pár év múlva negyed ennyi áron is eladhatatlanok lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!