Szerintetek a koronavírust valakik kreálták/szándékosan engedték elszabadulni, vagy spontán ótt létre/terjedt el?
Figyelt kérdés
#*jött
2020. márc. 16. 22:51
11/14 Ollókezű Edward válasza:
Olvastam már olyat is, hogy a kínai laborokban a kispénzű dolgozók a használt maszkokat/kesztyűket árulják a neten, és még a kiszuperált kísérleti állatokat is eladják a piacon keresetkiegészítés gyanánt. Mivel több helyen is kutatják a SARS kórokozóját, ami szintén egy koronavírus, ez szerintem egy teljesen életszerű szitu, jobban elhiszem, mint bármi mást.
12/14 anonim válasza:
En nem értem aki nem.hiszi h ez mesterseges az miert nem hiszi?
13/14 anonim válasza:
Dehogy. A tobzos denevér hozta. Há meg is mondták. Mi meg engedelmes gojként el is hisszük.
14/14 anonim válasza:
#12!
Mert az emberiség történelmét végigkísérték a járványok és közben egészen 1952ig azt sem tudták, hogy mire jó a DNS. Nem, hogy bárki azt manipulálja. Ha ötezer éven át nem kellett mesterségesnek lennie a vírusoknak, baktériumoknak, hogy a fél világon végigvonuljanak akkor most sem kell.
A himlő a tbc, a pestis, a gyerekbénulás csak azért szorult vissza mert vagy van rá antibiotikus a bacilusokra vagy van ellene védőoltás.
A COVID-19 ellen egyik sincs.
Egyszerű logika, ez is egy természetes vírus ami állatról emberre terjedt, most végigrohan a világon, de közben már idén kész lesz ellene az első remélhetőleg hatásos vakcina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!