Mikor unják már meg ezt a koronavírusozást?
Oké járvány van, lassan már az egysejtűek is felfogták, de már nem lehet mást hallani, még a csapból is ez folyik. Felmegyek egy filmekkel foglalkozó portálra: Ezt a filmet halasztották el a koronavírus miatt, ezt a forgatást tolták odébb, felmegyek egy informatikával foglalkozó oldalra ezt az eseményt kaszálták el, annak a gyárnak csökkent a gyártói kapacitása, felmegyek egy közlekedéssel foglalkozó oldalra, nem tudnak elég akkut gyártani a koronavírus miatt, csökkent a CO kibocsátás a vírus miatt...
Minden csoda 3 napig tart, de már vicc ami itt folyik.
Nem mellesleg, nem akarok csak emiatt még egy kérdést kiírni, de azt nem tudja valaki ennek az iskolabezárásnak mi lesz a vége, tényleg elúszik a diákoknak ez az éve? Bár már diák sem vagyok, de ez a digitális oktatás is bűzlik, vagy ezt így tényleg komolyan elképzelték, hogy a gyereket a számítógép, tablet, telefon elé ültetve majd épp a tanulással fog foglalkozni? Max 5 percig, aztán minden mással.
nem lesz ilyen.
és utolsó előtti persze tömkött szatyrokal dolgozni mennek , nyilván.
Én már most meguntam,és szerintem ez a tulzott vírus mizzériazás egy nagy hülyeség.
Csak annyi örömöm van belöle nem kell suliba mennem
És még annyi,hogy ez csak megint egy uj szarság amit a sajtó felfujhat
Hát ennyi a véleményem XD
41#
Hát Orbán Viktor beszédében elmondta ma, hogy 15:00ig vannak lesznek holnaptól nyitva minden az élelmiszerbotokon és patikákon kívűl.
Szóval nagyon is lesz és szépen haladunk abba az irányba.
Van valami, amiről szólnak a hírek, és VAN VALAMI, amiről TALÁN nem szólnak. Ki tudja mi van a háttérben. Ha láttad a Mátrix című filmet, akkor már elfelejtetted a lényeget, érdemes lenne felidézni, így szól:
"Mialatt osztályozni próbáltam a fajotokat, rájöttem, hogy ti nem is vagytok emlősök. Minden emlős ezen a bolygón ösztönösen egyensúlyra törekszik a környezetével, de ti, emberek, nem. Eljuttok egy területre, és elszaporodtok, egészen addig, amíg fel nem élitek az erőforrásokat. Csak úgy tudtok fennmaradni, ha új területre terjeszkedtek. Van egy másik organizmus is, amely ugyanezt a sémát követi: a vírusok. Az ember ragályos kór. A bolygó rákfenéje. Betegség."
Azért kürtölik mert gyorsabban terjed mint a szokványos vírusok, Spanyolban màr 8000 beteg van. Anyumnak meg asztmàval ès magasvérnyomással is dolgoznia kell mivel 65 èv alatti ès egészségesügyes. Úgy fogalmazott higy nem fél hanem tudja hogy vészhelyzetben vezényelhető mint a katonák. Ès ha beküldik intenzívre mert nincs ember akkor a sorsa meg van pecsételve mivel 2 magas rizikójú betegséges is van.
Azèrt hívjàk fel a figyelmed minden 5 percben mert hordozó lehetsz tünetek nélkül is s míg a te immunrendszered remek, s semmi bajod addig másnak àtadod ès az meg meghal. Azért hívjàk fel a figyelmed hogy tudd higy felelôsségteljesen èlj ès tudd h hatással vagy mások èletère vagy ez esetben halálára.
"Minden csoda 3 napig tart, de már vicc ami itt folyik."
Kínában novemberben kezdődött és csak mostanában van (lesz?) vége, miről beszélsz?
Minél komolyabban és felelösségteljesebben kezelik az emberek és a kormány, annál kisebb gazdasági kárt okoz hosszútávon.
Viszont minél könnyelműbben kezelik, még akkor is médiahisztit kiáltanak, amikor már érezni a parázsló erdő szagát... na akkor roppantja egyszerre össze a népet, az eüt és az országot is. Lásd olaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!