A liberálisok és jogvédők miért rasszisták?
Úristen kérdező elástam magamat nálad??? Jajj mi lesz most velem!!! Hogy fogok így élni? Mi is volt a hírhamisítás? Tudod te mi a hamisítás? Ha azt írtam volna, hogy az elmúlt 1 évben 10ezer vagy az elmúlt 5 évben 100ezer. De nem. Egy címet másoltam ki. Egy másikat, mint amit te találtál. Fantasztikus, hogy origot, ripostot, 888at olvasók emlegetnek hírhamisítást :)
Akinek a prostitúció és a drog nem komoly bűncselekmény, annak kívánom, hogy futtassák prstiként, aztán majd meglátjuk mennyire fog tetszeni :) Ugyanezt gondolnád, ha egy rokonodról lenne szó? Mármint nem striciként, mert azon nem csodálkoznék ha lenne a rokonségban értelmi képességeidből következtetve...
42
"Akinek a prostitúció és a drog nem komoly bűncselekmény,"
De ezeket a cselekményeket nem a keresztény magyarok követik el,hanem a kisebbség képviselői!
"Egy másikat, mint amit te találtál."
Na akkor itt az ideje belinkelni azt, amit te találtál:)
Mert eléggé kamu szagod van.
45ös, csak hogy megnyugodj:
Bár nem értem mi a problémád, hiszen senki nem állította, hogy 1 nap, 1 hónap, 1 év vagy 1 évtized alatt.
Remélem megnyugodtál így, hogy megvan a várva várt linked.
De, állítottad.
Szerintem legközelebb az elmúlt 30 évet nézzétek és még jobb lesz az arány és lehet óbégatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!