Van itt olyan, aki mesélne nekem furcsa dolgokról?
Figyelt kérdés
Egy tanulmányt kell csinálnom, amihez szükségem van valakire. Igazából történetek, furcsaságok, érdekességek kellenének, akár ha valaki a kommunizmusról, vagy bármi ilyesmiről tud mesélni. Inkább azok a témák érdekelnek, amelyek nem annyira népszerűek, és felnyitottak (csak hogy legyen elképzelés: egy "állami kém" mindennapjai, de inkább személyes sztorik). Nagyon fontos, ha látom, hogy lesz "érdeklődés" pontosítok mire lenne szükségem. Előre is köszi :)2020. febr. 1. 21:43
3/9 anonim válasza:
faterom ügynök volt a Szovjetunioban, de még nekem sem akar sokat mesélni :S
4/9 anonim válasza:
Mit szólnál hozzá, ha telepata földönkívüliek elrabolnák közvetlenül az öngyilkossága előtt elrabolják egy minden tekintetben bukott lúzer személyiségét, kicsit átberhelik, az eredményt pedig beültetik Adolf Hitler agyába - de kizárólag kutatási célzatból? Majd a lezajló folyamatokból kiváló doktori disszertációt írnak. Ez elég fura?
5/9 anonim válasza:
"Nagyon fontos, ha látom, hogy lesz "érdeklődés" pontosítok mire lenne szükségem." Ezt a megtiszteltetést?
7/9 A kérdező kommentje:
Nem megtiszteltetés, nekem lenne segítség, csak nem akarom fölöslegesen terhelni itt az embereket ilyenekkel ;). Amúgy köszi a válaszokat, nagyra értékelem, főleg a normálisakat. A háborús sajnos (igaz biztos sok érdekes dolog van még) de viszonylag "felkapott" téma. A szovjetúnióa már jobb lenne, de ahogy mondtat, kevesen vannak akik ilyenről beszélnének. #2-es, ha esetleg valamit tudnál írni, megköszönném :)
2020. febr. 1. 23:22
8/9 anonim válasza:
Nekem van egy érdekes, államvédelmi hatóságnál volt a papám, '56-ban lőtt is és mint kiderűlt azon a helyen ahol a párom papája meghalt mert ő meg ellenforradalmár volt, szóval pár százalék esély van arra, hogy a papám lőtte le a párom papáját.
9/9 anonim válasza:
A kommunizmusról senki sem fog írni - hitelesen - mert itt nem volt ilyen.
Én egy olyan állami cégnél dolgoztam, amelyiknek 1985-től, önálló kereskedelmi irodája volt Londonban, az USA-ban, és Ny.-Németországban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!