Valaki betud számolni furcsa természetfeletti dolgokról?
Én minél többet vagyok kapcsolatban a külvilággal, annál jobban úgy érzem, hogy elvesztem vele a kapcsolatot. (amikor visszatérek).
Mivel töltöd a szabadidőd?
pszichológust ajánlok.
ennek mi köze a természetfelettihez?Semmi ez csak szorongás.
be én láttam 15 évvel ezelőtt UFÓ-t.de senki se hiszi el nekem csak akik ott voltak velem.
Amióta kipróbáltam a démonidézést, azóta minden megváltozott, mindennaposak a viták, veszekedések otthon, teljesen depressziósnak érzem magam.Folyamatosan érzek egy jellegzetes büdös szagot akárhova megyek. Éjszaka gyakran felébredek alvásparalízisben olyankor suttogást hallok és néha fekete ködöt látok a plafonon.
Egész nap olyan vagyok mint a mosott szar bármennyit alszok, mintha valami kiszipolyozná belőlem az életerőt.
Eltűnnek a dolgaim, múltkor a telefonomnak veszett nyoma egy hétre és egyik reggel mellettem volt a párnán működésképtelenül. A pohár leesett az asztal közepéről a konyha közepére.
Hazaérve azt tapasztaltam hogy a könyveim szanaszét hevernek a földön, a hűtő tárva nyitva, étel a földön hever.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!