Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki betud számolni furcsa...

Valaki betud számolni furcsa természetfeletti dolgokról?

Figyelt kérdés
Valami furcsát érzek mindig. Egyszerűen hiszek a természetfeletti dolgokban és magam is rászeretnék jönni pár furcsa paranormális jelenségre, illetve ezzel foglalaskodni. Nem tudom, hogy pontosan milyen ez az érzés, amit itt legbelül érzek, mert leírhatatlan. Annyit tudok mondani róla, hogy közel van ahhoz, hogy őrülté váljak. Talán paranoiás vagyok egy kicsit? Egy csomószor azt hiszem, hogy valaki akit ismerek vagy bárki aki csak pélául rám néz az utcán kémkedik, vagy hasonló, hogy rosszat akar nekem. Persze sosem történik meg hogy valaki bántana. Valaki írjon valamit. Köszönöm!!!

2016. jún. 12. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:

Én minél többet vagyok kapcsolatban a külvilággal, annál jobban úgy érzem, hogy elvesztem vele a kapcsolatot. (amikor visszatérek).

Mivel töltöd a szabadidőd?

2016. jún. 12. 21:44
 2/10 anonim válasza:
Én mostanában úgymond félek az emberektől, nem szeretek társaságokba menni... Az utcán is kerülöm az embereket
2016. jún. 12. 21:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Szabadidőmben általában könyvet olvasok.
2016. jún. 13. 14:04
 4/10 Tyrion_Lannister válasza:
Tegnap együtt ittam Elvis-szel.
2016. jún. 13. 15:53
 5/10 anonim ***** válasza:

pszichológust ajánlok.

ennek mi köze a természetfelettihez?Semmi ez csak szorongás.

be én láttam 15 évvel ezelőtt UFÓ-t.de senki se hiszi el nekem csak akik ott voltak velem.

2016. jún. 13. 17:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Ha ez még segít valamit annyit még mondok, hogy párszor meglátom a jövőt álmomban, de csak néha van. Körül-belül egy évben előfordul egyszer-kétszer. És még annyi, hogy megérzem párszor mi fog történni. Ez valami hatodik érzék?
2016. jún. 13. 17:32
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy szorongás lenne...és nem akarom ráhárítani pszihológusokra. Talán megkérdezem nyilvánosan, de a gondommal nem akarok elmenni olyanokhoz, akik egyeltalán nem érzik.
2016. jún. 13. 17:34
 8/10 anonim ***** válasza:
én egyszer meg akartam idézni a nagy lókolokot de nem sikerült mert felrobbant a mezőre egy pohárban kihelyezett zab ami odacsalta volna valószínű zabszemnek álcázott reptoid terrorista volt
2016. jún. 13. 21:26
 9/10 anonim válasza:

Amióta kipróbáltam a démonidézést, azóta minden megváltozott, mindennaposak a viták, veszekedések otthon, teljesen depressziósnak érzem magam.Folyamatosan érzek egy jellegzetes büdös szagot akárhova megyek. Éjszaka gyakran felébredek alvásparalízisben olyankor suttogást hallok és néha fekete ködöt látok a plafonon.

Egész nap olyan vagyok mint a mosott szar bármennyit alszok, mintha valami kiszipolyozná belőlem az életerőt.

Eltűnnek a dolgaim, múltkor a telefonomnak veszett nyoma egy hétre és egyik reggel mellettem volt a párnán működésképtelenül. A pohár leesett az asztal közepéről a konyha közepére.

Hazaérve azt tapasztaltam hogy a könyveim szanaszét hevernek a földön, a hűtő tárva nyitva, étel a földön hever.

2016. jún. 14. 17:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Én tudok mesélni eggyet még régen mikor ugy 8 éves lehettem télen mentünk Bécsbe szilveszterezni a rokonokhoz 1 szálodába voltunk asszem 20-tol 3-ig és akkor ott meg láttam 1 hó fehér haju lányt ő is korombeli volt 1 pillanatra vettem le róla a szemem és akkor egybol eltűnt
2016. jún. 21. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!