Jasmine87 kérdése:
Rendszeres, furcsa események történnek a lakásban, évek óta. Az egész család megőrült, vagy tényleg vannak szellemek?
Figyelt kérdés
Tudom, sokan úgyis lehurrognak majd, engem elsősorban olyan válaszok érdekelnének, amik nem spirituális választ adnak, hanem például, a falakból hallható kopogásra mondjuk egy épÍtészeti konkrétumot, hogy te hülye, ez ezért és ezért van... De érdekelne mindenféle vélemény. Sok helyen laktunk, de csak ebben a lakásban vannak/voltak az alábbiak, amik néha elég ijesztőek: gyerek amikor kicsi volt, látott egy nénit rendszeresen, egyszer oda is ment hozzá, leesnek és eltűnnek tárgyak, biztosan lájuk egymást, pl azt hiszem ott áll a párom, és kiderül, hogy nincs is ott, suhanó árny, falból hangok, csörömpölés, mosogatás hangja a konyhában, pedig senki nincs ott. Évek során felgyülemlett sztorik többünk részéről. Legutolsó a fritőz leesése tele forró olajjal az asztalról úgy, mintha erőből lerántotta volna valaki.2015. dec. 2. 21:43
1/27 anonim válasza:
Nálunk is szoktak kopácsolni a szomszédok.
2/27 A kérdező kommentje:
:D igen, itt is :)
2015. dec. 2. 22:08
3/27 anonim válasza:
De para.Nemtom hé.Én beszarnék miért nem költözöl el?Amúgy van olyan hogy tértisztítás.Nem tudok érdemben válaszolni Jasmine lelkem de bazira izgat a téma.Nem szoktál félni?Nézd meg párszor a Ghost Busterst és mászkálj a porszívóval hátha veszi a lapot a nénike.
4/27 A kérdező kommentje:
De, szoktam félni, de nekem az a durva, hogy bárki lakott itt, mind tapasztalt furcsaságokat. Illetve a mai leforrázás kicsit felidegesített. Lányom amikor kicsi volt, fürdetés közben mindig odakapta a tekintetét egy bizonyos pontra a hátam mögött majd amikor rákérdeztem akkor mondta h egy néni az.
2015. dec. 2. 22:52
5/27 anonim válasza:
Előző vagyok.Értem, tudok olyat ajánlani hogy Hellinger féle családállítás.Nekem egy rokonommal volt olyan hogy beköltöztek az új házba és depresszióba zuhant.Nem akart felkelni, nem tudták mi baja, nem kommunikált.Elvitték egy ilyen csáládállításra és kiderült hogy egy idős nénit lelöktek a lépcsőn abban a házban.Egy ilyen családállításon ezt helyrerakták és azóta semmi baja.Mikor velem voltak bajok engem is elvittek, bár nekem a saját felmenőim közötz volt a baj de használt.Elképesztő élmény.Keress rá, konzultálj...Miskolcon van a legfrankóbb szerintem.Ennyit tudok segíteni.
6/27 anonim válasza:
Előző vagyok.Konzultálj egy családállító terapeutával!
7/27 anonim válasza:
Jaj bocd megszakadt a netem nem láttam hogy elküldte. ;)
8/27 anonim válasza:
Hat,ha ennek a fele igaz, mar koltoznek... Nem erdekelnenek a racionalis magyarazatok. A fritura pl mi lehetne, mert egy ye jut eszembe...
9/27 Legoman válasza:
Mondjátok el annak a néninek, hogy menjen el, mert zavar benneteket.
A gyerek látja a nénit. Ő lehetne a tolmácsotok.
Vagy beszéljetek a szellemmel, aki ott van, mert valószínű házhoz ragadt, és akkor elmenni sem fog.
Mondjátok meg neki, hogy itt lehet, de akkor ne csináljon zajt, hanem legyen csöndben.
A lényeg, hogy a szellemmel is lehet értelmesen tárgyalni.
Ha valami olyat csinálj, akkor mondd meg neki, hogy ezt ne csinálja, vagy ne jöjjön be a hálószobátokba stb.
Olyan, mint egy láthatatlan lakótárs.
Ha hall téged, és elfogadja a feltételeidet, akkor békén fog benneteket hagyni.
10/27 A kérdező kommentje:
Ha ő tényleg ott van, akkor most lett agresszÍv, mert eddig is úgy éreztük, hogy ott van, de a kutyát nem zavarta, persze félelmetes, de nem volt eddig baj. Nem hiszek az ilyesmiben, de közben mégis mindig olyan dolgok történnek, amire nem találunk magyarázatot. Próbáltam kitalálni, hogy tudott leesni az a sz-r az asztalról, hátha mégis meglöktem, de esküszöm már bánom, hogy nincs bekamerázva a lakás, mert ha szimplán béna lettem volna, akkor puffognék egy sort, és lezárnám, de láttam, miközben a fritu teteje a bal kezemben, jobb kezemben a tál, közben bal oldalamon paff lezuhan, és az egész konyha full olajban úszott. A gyerek már nem látja a nénit amúgy, ez régen volt. Illetve én gyerekként minden lefekvésnél szuszogásokat hallottam, de biztos vagyok benne, hogy ezt az én agyam produkálta a félelem miatt. Itt már mindenki be van sz-rva, egyébként elköltöztünk innen, de visszaköltöztünk 1 hónappal ezelőtt, és már nem kéne itt lennünk (ideiglenesen költöztünk ide), lakást vettünk máshol, de még mindig nem intéződött el. Na meg 16 évvel ezelőtt, pontosan ugyanott már volt egy balesetem, amikor megégett a bal karom és a bal oldalam. Akkor nagyon csúnyán, most csak felszÍni bőrpÍr a lábamon és egy kicsit a kezemen. De akármikor elköltöztem innen, a szülői házból, soha sehol nem voltak ilyen gondok. Most már tényleg kezd nagyon zavarni, mintha ez egy elátkozott lakás lenne. Vagy lehet, hogy mindannyian megbolondultunk :)
2015. dec. 3. 07:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!