Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Rendszeres, furcsa események...

Jasmine87 kérdése:

Rendszeres, furcsa események történnek a lakásban, évek óta. Az egész család megőrült, vagy tényleg vannak szellemek?

Figyelt kérdés
Tudom, sokan úgyis lehurrognak majd, engem elsősorban olyan válaszok érdekelnének, amik nem spirituális választ adnak, hanem például, a falakból hallható kopogásra mondjuk egy épÍtészeti konkrétumot, hogy te hülye, ez ezért és ezért van... De érdekelne mindenféle vélemény. Sok helyen laktunk, de csak ebben a lakásban vannak/voltak az alábbiak, amik néha elég ijesztőek: gyerek amikor kicsi volt, látott egy nénit rendszeresen, egyszer oda is ment hozzá, leesnek és eltűnnek tárgyak, biztosan lájuk egymást, pl azt hiszem ott áll a párom, és kiderül, hogy nincs is ott, suhanó árny, falból hangok, csörömpölés, mosogatás hangja a konyhában, pedig senki nincs ott. Évek során felgyülemlett sztorik többünk részéről. Legutolsó a fritőz leesése tele forró olajjal az asztalról úgy, mintha erőből lerántotta volna valaki.

2015. dec. 2. 21:43
1 2 3
 11/27 Legoman ***** válasza:

Kamerázd be a lakás azon pontjait, ahol a leggyakrabban történtek ilyen "balesetek".

Elég, ha mobiltelefont felrakod töltőre, és bekapcsolod a kamerát, úgy hogy a szellem ne vegye észre.

Viszont előfordulhat, hogy mivel bekamerázod, és szégyenlős a szellem, akkor kamera előtt nem fog megjelenni, és lehet, hogy elcsitul.

De jó lenne felvenni, hogy mi történik, hogy tudjuk mi a helyzet.

2015. dec. 3. 17:01
 12/27 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam rá, de teljesen random történnek a hülyeségek. egy régi albérletemben a fürdőszobában a fürdőszobaszőnyeg mindig a kád széléhez került összegyűrve, visszatettem, másnap megint ott volt. Bekameráztam, és kiderült, hogy a kád egy számomra nem észrevehető részén volt egy kis lyuk, és azon kijött egy egér, és mindig megpróbálta becincálni a szőnyeget :) persze itt nem ilyen történik, csak gondoltam megosztom ezt is :D ide állandó bekamerázás kéne
2015. dec. 3. 17:36
 13/27 Legoman ***** válasza:
Attól még bekapcsolhatod a mobilodon, hátha sikerül elkapni valamit. :)
2015. dec. 3. 18:14
 14/27 A kérdező kommentje:
Megpróbálkozom vele :D
2015. dec. 3. 18:44
 15/27 anonim ***** válasza:

Ezek a dolgok akkor szoktak előfordulni, ha valamilyen okkult(ezoterikus) dolog történik a lakásban, jóslás, mágia,szeánsz stb.vagy valamelyik családtag foglalkozik vele, vagy valamilyen tragédia, pl. öngyílkosság történik.Vagy az előző lakók csináltak ilyesmit!

Tudsz ilyesmiről esetleg?

Katolikus pap tudna segíteni, ha nem vagytok vallásosak, akkor is meg lehet kérni - lakásszentelés!

Régen ez egy természetes dolog volt, amikor új lakásba költözött valaki!

Más ezoterikus-okkultista "szakember" az egyéb praktikáival nem fog tudni segíteni, csak ront a helyzeten, ha tényleg komoly a dolog!

2015. dec. 4. 14:37
 16/27 A kérdező kommentje:
Azóta még 'csak' egy pohár esett le a polcról. :) nem tudom, hogy volt-e itt gyilkosság, öngyilkosság vagy hasonló.
2015. dec. 4. 15:12
 17/27 A kérdező kommentje:
Ha valaki nem itt halt meg, attól még kÍsérthet itt? Mert eszembe jutott egy rokon, aki nem szeretett minket. Bár az a régi eseményekre nem adna magyarázatot, pár éve halt meg.
2015. dec. 4. 15:14
 18/27 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok

Foglalkoztok ezoterikus, okkult dolgokkal?

2015. dec. 4. 15:47
 19/27 A kérdező kommentje:
Nem
2015. dec. 4. 22:03
 20/27 A kérdező kommentje:
Ma azt mondták, hogy ez nem szellem, hanem démon. Most már nem tudom mi micsoda. Elkezdtem utána olvasni a démonoknak, lehet csak a fejemben létezik, na de a többiekkel mi van? Alig várom hogy elköltözzünk, még kb 1 hónap
2015. dec. 10. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!