Minek köszönhető, hogy az amcsiknak mindig van videofelvételük, ha lelőnek valamit?
Figyelt kérdés
Múltkor is volt az orosz ukrán konfliktus ügyében lelőtt gépről,de most is van, ráadásul kettő is!!?:D2020. jan. 15. 23:14
11/18 anonim válasza:
Az ipari kamerás felvétel alapján két rakéta volt.
Na most ha az egyszeri Sayed a telefonját b*szkurálva cigizett az erkélyen és észlelte az első rakétát, miért is ne videózhatta volna kíváncsian az eget mikor a második rakéta feltűnt?
12/18 A kérdező kommentje:
Persze és véletlenül a digitális zoomos telefonja mindent kristály tisztán rögzít.
Ha túl messze van, szart se látni, ha túl közel, akkor meg nincs az az Isten, hogy fel tudja venni telefonnal, mert gyors.
2020. jan. 16. 01:53
13/18 LazyJones válasza:
Te láttad is ezeket a felvételeket, vagy csak hisztizni akarsz? Az ipari kamerán is csak pixeles pacák látszódnak, a másikon meg pár felvillanó fényfolt. Fényévekre van mindkettő a tűéles zoomtól.
14/18 anonim válasza:
Jah az amatőr videón semmi nem látszik csak egy villanás. Aki készítette azt meg letartóztatták az iráni terkók.
15/18 anonim válasza:
Előre leforgatják az összeset, aztán mindig előveszik az aktuálisat😊
16/18 A kérdező kommentje:
Lattam.
Pont ezért nem ertem mi ez a hülyeség.
2020. jan. 16. 09:25
17/18 anonim válasza:
Én se értem mi ez a hülyeség, az irániak lelőnek egy ukrán légitársaság által üzemeltetett utasszállítót, és egy Teherán méretű kilencmilliós városban valakinek van képe hajnalban videózni miután robbanást hallott. ELKÉPESZTŐ! Ez biztos amerikai titkosszolgálat akció lesz, igaz, hogy az amcsiknak köze nincs az ügyhöz, de biztos, ők adták oda a teheráni fickónak is a telefont a kezébe. 🤣🤣
18/18 anonim válasza:
A holdon való kirándulást is megörökítették. Igaz, többször is fel kellett venni HaligaliWoodban, mert néhányszor összedőlt a díszlet - felvétel közben. A Yutube tele van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!