Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Minek köszönhető, hogy az...

Minek köszönhető, hogy az amcsiknak mindig van videofelvételük, ha lelőnek valamit?

Figyelt kérdés
Múltkor is volt az orosz ukrán konfliktus ügyében lelőtt gépről,de most is van, ráadásul kettő is!!?:D
2020. jan. 15. 23:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy pár iráni állampolgár videózik és azokat feltöltik az internetre, még nem lesz automatikusan amerikaiak tulajdona.
2020. jan. 15. 23:17
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Az megvan hogy lecsukták a feltöltőt?
2020. jan. 15. 23:20
 3/18 A kérdező kommentje:
Ki tudja milyen hülyét húztak be a csőbe.
2020. jan. 15. 23:24
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ki tudja milyen hülyét húztak be a csőbe."

Hát igen, ezek a csúnya gonosz amerikaik már csak ilyeneket, biztos egy álcázott CIA ügynök lőtte ki a rakétákat.

2020. jan. 15. 23:27
 5/18 anonim ***** válasza:
83%

Ezen én is elgondolkoztam. Ki az aki áll az utcán telefonnal a kezében tök sötétben és felszálló repülőgépek hajtóművének apró fényét videozza. Elég furcsa hobby.

Aztán hopp, nem pont akkor jön egy rakéta.

Az egész olyan gyorsan történt, hogy ha nem készül előre az illető akkor nem tudta volna elővenni a telefonját és indítani a videot.

2020. jan. 15. 23:51
 6/18 A kérdező kommentje:

Igen!

És a legdurvább az, hogy amikor az irániak kimagyarazták, hogy nem is egyértelműen látható, akkor előkerült egy másik.

Na, ne!:D

2020. jan. 16. 00:15
 7/18 anonim ***** válasza:
39%
Ez puszta véletlen, én hajnali kettőkor felkelek videózni a szomszéd kutyáját, egyszer pont szaltózott :) kis cuksi muksi kutyi <3. Persze lett volna harmadik videó os. Én nem hiszek az összeesküvésben a cia olyet azért nem csinálna. Hisz annyira love is love van, hogy ahhh <3.
2020. jan. 16. 00:21
 8/18 A kérdező kommentje:

Én azóta egész nap az eget videózom *-*

Alig várom, hogy nekem is sikerüljön végre!

Bezzeg az Epstein videó eltűnt.

Véletlenül letörölték!<3

Jah, és még a file recovery se működött!😍

2020. jan. 16. 00:47
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert a kettyós terroristák nem bírják ki hogy ne hencegjenek vele, és elküldözgetik mindenkinek hogy milyen ügyesen mészárolták le ártatlan civilek százait és előbb utóbb így eljut az amcsi hírszerzéshez.
2020. jan. 16. 01:26
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Az első videó csak a második rakétát mutatja, éppen azért, mert a csávó akkor kezdett el kamerázni, amikor hallotta az első robbanást.

A második, amin mindkét rakéta látszik, pedig egy biztonsági kamera, ami gondolom 24/7-ben működik.

2020. jan. 16. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!