Minek köszönhető, hogy az amcsiknak mindig van videofelvételük, ha lelőnek valamit?
"Ki tudja milyen hülyét húztak be a csőbe."
Hát igen, ezek a csúnya gonosz amerikaik már csak ilyeneket, biztos egy álcázott CIA ügynök lőtte ki a rakétákat.
Ezen én is elgondolkoztam. Ki az aki áll az utcán telefonnal a kezében tök sötétben és felszálló repülőgépek hajtóművének apró fényét videozza. Elég furcsa hobby.
Aztán hopp, nem pont akkor jön egy rakéta.
Az egész olyan gyorsan történt, hogy ha nem készül előre az illető akkor nem tudta volna elővenni a telefonját és indítani a videot.
Igen!
És a legdurvább az, hogy amikor az irániak kimagyarazták, hogy nem is egyértelműen látható, akkor előkerült egy másik.
Na, ne!:D
Én azóta egész nap az eget videózom *-*
Alig várom, hogy nekem is sikerüljön végre!
Bezzeg az Epstein videó eltűnt.
Véletlenül letörölték!<3
Jah, és még a file recovery se működött!😍
Az első videó csak a második rakétát mutatja, éppen azért, mert a csávó akkor kezdett el kamerázni, amikor hallotta az első robbanást.
A második, amin mindkét rakéta látszik, pedig egy biztonsági kamera, ami gondolom 24/7-ben működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!