Provokatív melegfelvonulás kell, bevételeket hozó jó hangulatú air race nem, hol a politikusok esze?
Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 19:59
11/26 anonim válasza:
A melegfelvonulás megrendezése nem kerül pénzbe a kormánynak a air race viszont igen.
12/26 anonim válasza:
21:29 figyelj már te homogén marha!
Szerinted a melegfelvonulás biztosítása az ingyen van?
Az Air Raceből meg bevétel származik, ellentétben a vonaglással!
13/26 anonim válasza:
ezzel a fidesz le is írta teljesen előttem magát
14/26 A kérdező kommentje:
Az Air Race magyarországi megrendezése NEM KERÜL PÉNZBE, nézz utána, te nagyokos, mielőtt marhaságokat írsz, egyedül annyi költség van, amennyi a biztonsági emberek fizetése (akik a melegfelvonuláson is egyébként vannak, és nem ingyen vannak ott, nyugodt lehetsz). A többi mind bevétel. A melegfelvonuláson nincs semmi gazdasági haszon (ellenben ebben a formában van közerkölcs rombolás, míg az air race a sport közös szeretetéről szól).
2010. júl. 17. 21:40
15/26 anonim válasza:
Én se értem hogy van pofájuk nem megengedni a köcsögparádé meg mehet ??? SZánalom....
16/26 anonim válasza:
Én egyebkent voltam már RedBull Air Race-en és kifejezetten tetszett :) Máshol nem látsz a Parlament meg a magyar hidak alatt gépeket repülni b-zikat meg minden utcasarkon lassan. Ráadásul egyik környezö országba sincs ilyen ha jol tudom , sőt örülni kéne hogy ránk gondolnak a sorozat irányitoi ....
17/26 A kérdező kommentje:
A nemzetközi szervezők nem értik...
2010. júl. 17. 22:03
18/26 anonim válasza:
szerintem a politikusok se ... szerintem a felük azt se tudja mi az a red bull airrace
19/26 anonim válasza:
Vagy nem jött meg időben a lé a Fidesz székházba és ez az akadály!
20/26 anonim válasza:
A kisebbségnek sajna nem lehet nemet mondani, csak a többségnek. Ez ugyanaz, mint mikor egy heterot kirúgnak a munkahelyéről csak úgy. Egy meleget,vagy egy romát (ez csak vicc volt, mert a romának nincs is munkahelye :)) nem lehet kirúgni, mert biztos diszkrimináció történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!