Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Főleg miskolciak! Veres Pál...

Főleg miskolciak! Veres Pál próbálja majd a várost fellendíteni? Alkalmas lesz rá?

Figyelt kérdés

A programja 100%-ban tetszik,és rengeteg mai és közelmúltbeli polotikus is őt favorizálta Jakab Pétertől kezdve Bod Péter Ákosig!

Mi az ami fejlődne a megyeszékhelyen?

És ezáltal,hogy már nem kormányközeli a városvezetés,gazdaságilag mennyire fogja támogatni a kormány? Mert tény és való,hogy amilyen beruházások születtek azt csak a kormány intézte el,nem Kriza polg.mester!

2019. nov. 2. 17:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
65%

Nekem nagyon tetszik, hogy rögtön intézkedni kezd az aktuális problémákban, pl. most felmerült, hogy kevés a sofőr az MVK-nál és rögtön ment egyeztetni a céggel, a szakszervezettel, hogy mit lehetne tenni.

Attól én is féltem kicsit, hogy mi lesz a kormány hozzáállása, de végeredményben fideszes polgármester alatt is alig történt valami, ráadásul a fidesz se akarhat magára haragítani egy ekkora várost (lesz választás 2022-ben is ugye...)

Egyébként értelmes, egyenes és gerinces ember, sok ilyen kellene a politikába.

2019. nov. 2. 17:48
 2/16 A kérdező kommentje:

Tényleg szimpatikus Veres Pál,és én hiszek neki! Látni rajta,hogy Lokál Patrióta!

Lényegében te is azt gondolod amit én, vagyis én amit te!

Egy ilyen nagyvárost nem hiszem mellőzne a kormány különböző nagyobb beruházásoktól,bár O.V amikor a választások előtt most Miskolcon járt,kifejezetten azt hangsúlyozta,hogy Miskolc csak akkor fejlődik tovább ha Fideszes marad!

Nekem van egy véleményem,gondolatom.. nem biztos,hogy reális,de azért megosztom.

Sajnos az elkövetkezendö években a Lufthansa után már nem nagyon lesz egeket verö beruházás,mert nyilván inkább a kormányközeli városoknak lobbizik már ezentúl Szíjjártó is!

Gondoljunk csak bele.. a BMW már a város zsebében volt,erre hopsz! Történt ami történt! Tehát hatalmas ipari beruházásokra én már nem számítok!

Viszont! Amire számítok az a város megszépülése,ami nagyon elmaradt az elmúlt városvezetés alatt! Avas szálló méltatlan sorsa, Juno, a belvárosi omladozó falak,épületek renoválása! Terel megújulása!Ha már ezek 100%,ban megtörténnek,megvalósulnak,az is hatalmas változás!

2019. nov. 2. 18:04
 3/16 anonim ***** válasza:
60%

Nagyon ki kell találnia magát Miskolcnak Kassa és Debrecen között - Nyíregyházával megspékelve...

Én ott voltam katona, az egy nagyon jó város volt akkor!

2019. nov. 3. 10:13
 4/16 anonim ***** válasza:
60%
A természeti, környezeti adottságai sokkal jobbak, mint Debrecennek vagy Nyíregynek, csak tudnia kellene végre élni vele.
2019. nov. 3. 12:39
 5/16 anonim ***** válasza:
62%

Nyíregyházán az állatkert önmagában 700 ezer látogatót jelent - Miskolctapolca (csodás) mennyit is?

Debrecen Repülőtér - 600 ezer utas...

Lesz munkája az új vezetésnek, csak előbb legyen jó koncepciója, legyen kitalálva a város, mert hatalmas arrafelé a verseny!

2019. nov. 3. 20:49
 6/16 A kérdező kommentje:

Miskolcnak L.füred és Tapolcafürdő mellett villantani kell még turisztikai látványosságot is!

pl: Avasi sikló a totálisan felújított kilátó és környékével, vagy hatalmas vidámparkot!

(Nem sport/kalandparkot, hanem klasszikus értelemben vett vidámparkot)

2019. nov. 3. 21:07
 7/16 anonim ***** válasza:
72%

Jelenleg az egész országban egyetlenegy klasszikus vidámpark működik és az is Debrecenben...:)

De pl. az Avast ha végre normálisan rendbe tennék, az már egy hatalmas lépés lenne!

2019. nov. 3. 21:12
 8/16 A kérdező kommentje:

Fúú.. pedig úgy helyre lehetne tenni Miskolcot! És a demográfiai adatok is mimimálisan növekednének,de de ha nem,akkor is stagnálnának!

Továbbra is azt mondom,hogy egy zsír új vidámpark,avasi sikló,szépen felújított belvárosi épületek..

És a MMM repülőtér sincs még lefutva! Az óriási vonzó beruházás lenne!!!

2019. nov. 3. 21:22
 9/16 anonim ***** válasza:
68%

A vidámparkok lecsengőben vannak. Ha nem tudsz egy Disneylandet villantani, csak olyanokat, amik Magyarországon voltak régen, az legfeljebb a 80-as években volt elég. Nagy szívfájdalmam, hogy a budapestinek vége, és gyerekkoromban voltam még a szegediben, a pécsiben is, azokat is sajnálom. Féltem a debrecenit, ki tudja, mennyi ideje van még...

A sikló miatt senki nem fog ideutazni, az csak olyan érdekesség, amit megnéz az ember, ha már itt van. Kilátó is kiegészítő látványosságként jó.

A belvárosi épületek renoválása elég alap lenne, de megint nem az a fajta, ami vonzza a turistákat, ez a lakóknak jó.

Amiben lenne perspektíva:

Barlangfürdő és környéke fejlesztése, ideje lenne már benyomni világörökségnek is, ha jól tudom, felmerült már.

Avasi borospincék: némi felújítással és reklámmal egy nagyon jó mini-bulinegyed lehetne a bor, a pincetúrák köré felépítve.

Fesztiválok; az Operafesztivállal, Sörfesztivállal, Kocsonyafesztivállal, Kaláka Fesztivállal, Cinefesttel jó irányba indult el a dolog, ezek közül ami elment, azt vissza kell hozni Miskolcra, ami megvan, azt reklámozni.

MMM repülőtér: repülőb_ziként én is rá vagyok kattanva a témára, bár esélyét nem sokat látom, mindenesetre pár fapadost ide lehetne vonzani, Egerrel együttműködve.

Fejlődés terén én a Hell-Avalonban és a Lufthansában nagyon bízom, kellenek ide a gazdaságot segítő cégek nagyon.

2019. nov. 3. 22:41
 10/16 A kérdező kommentje:

Nem is annyira rég még forma 1-es versenypályát is akartak építeni Miskolc határába! Dereng mindenkinek?

Már a tervek is megvoltak és a szakújságírók is tudtak róla!

Helyette lett az Avalon Park!

A Vidámparkok lecsengésével én nem értek egyet!

Nyugat európában is a legkisebb vidámparkot rengeteg,tömérdek ember látogatja!

Nyílván én nem szimpla búcsús céllövöldére gondolok, hanem hullámvasút és társaira.

A már sokszor említett miskolci nevezetességek (barlangfürdő,borpincék) tényleg szuper és kellemes fejlesztések, de nem átütő!

A szórakozás felé kéne orientálódni,mert valljuk be, Miskolcon zéró bulinegyed van!

A huszonévesek nem hinném,hogy minden nap,vagy gyakran mennének majd M.tapolcára, vagy a boros pincéket megnézni! Van egy Pláza és egy Szinvapark egymás mellett. Lényegében ezzel kimerült a szórakoztató komplexumok listája!

A generali sportcsarnokot is fejleszteném.. Kassán van egy hatalmas sportcsarnok.. Na az aztán sportcsarnok! A Generali az olyan..hogyis mondjam,,, kisebb városnak is megfelelne. Én bővíteném, nem elég látványos!

És hatalmas festés is ráférne a városra,belvárosra. Kopott görbe vaskorlátok mindenhol,nyakig érő gaz a Szondi környékén végig az Auchanig. Vashulladék lerakatok.. a Gömörinél is,,pont ott ahol minden utazó látja. Nem egy szép látvány szerintem!

Apropó Gömöri! Nem szép látvány az sem! Hatalmas potencia lenne benne pedig,a búza térrel fúzióban!

2019. nov. 3. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!