Ez igaz lehet? Tényleg ennyit kaphat az, aki nem dolgozik?
Kaptam egy emailt, ez állt benne:
"Ezért dolgozik Magyarország munkaképes lakossága...
(Éljen az Orbán - Gyurcsány csomag)
2010. napjaink… (…present day)
A roma családnak van 6 gyereke. Beadták intézetbe őket. Majd jelentkezett a család rokonsága és egy pár nap múlva kihozták őket, mint nevelőszülők.(!!!!)
Az állam megszabadul a gyerekektől és fizet. Nem is keveset. Gyerekenként 80.000 (!!!), azaz összesen 480.000 forintot havonta. Az apa és az anya nem válnak el, (hisz meg sincsenek esküdve) de külön lakcímre jelentkeznek be, így mindkettőjük megkapja a szociális segélyt az önkormányzattól, 39.100 forintot fejenként.
Így további 78.200 forinthoz jutnak.
Lakásfenntartási támogatásként további 9.800 forintot kap a család.
Erre jön még a családi pótlék, 12.600 gyerekenként, további 75.600 forint.
Természetesen ingyen tankönyvek és ingyenes iskolai étkeztetés is jár…….
Ezen kívül minden hónapban átmeneti segélyért is sorban állnak, ami havi 30.000 Forint az önkormányzattól. (Ha nem kapnak, akkor „..itt hagyjuk a gyerekeket (a jegyzőnél),etesse maga!” ezzel zsarolva a hatóságot.)
Így a család havonta cirka 673.600 Forint bevételhez jut!!! Munka nélkül, legálisan, államilag támogatva, és ADÓMENTESEN! Telik máris plazma TV-re, meg lízinges 5-ös BMW -re is a papának. Ha dolgozni menne és keresne 100.000 Forintot havonta, akkor a bevétel lecsökkenne 175.600 Forintra.
És ők beszélnek arról, hogy "elnyomják" őket a büdös rasszista magyarok...
és még tüntetni is volt pofájuk (2009. szept.20-án).
"Ne bántsd a magyart, hisz az adójából élsz..." - azt hiszem ez most nagyon aktuális.
Tessenek mondani: Van még egy ilyen marha ország, mint mi?
Kizárt!"
kérdező én is gyűlölöm a cigókat, de mint 2.ként megírtam, ez az igazság.
nem kapnak 600ezreket, hanem mondjuk 140-200ezreket és persze ez is sok, jogos. ez is élősködés, de azért túlzásokba ne essünk.
amúgy ezek a cigányok sokszor azért jómódúak, pl nagy kocsival járnak meg aranyban, mert felvesznek a gazdag cigányoktól uzsorát.
haver akitől idéztem a menetet meg az összegeket, mesélte sokszor, hogy amikor a cigány megkapja a segélyt csp-t stb stb, akkor már kint az önkormányzat előtt várja őket az uzsorás cigány a bmw-vel. így megy ez mindenhol...
Már ott bukott ez, hogy rokon nem lehet nevelőszülő.
Plusz számoljuk ki, ha ez valóban igaz lenne (márpedig nem az), akkor mennyi összeg jutna fejenként.
Van a "roma család", két szülő és 6 gyerek, ez eddig nyolc, intézetből a rokonok kiveszik őket, mondjuk kettes, hármassával, de minimum 2 pár, ami plusz négy fő, ez így összesen tizenkét ember. Ez a minimum.
Így fejenként 56.133 Ft-ot kapnak (kapnának), ami azért valljuk be, nem egy eget rengető összeg, bár rendesen meg lehet élni belőle, normális körülmények között.
Ha valóban ennyi pénzt kapnak, miért laknak a cigányok putrikban?
"Ha valóban ennyi pénzt kapnak, miért laknak a cigányok putrikban?"
Erről a Fábry egy poénja ugrik be:
"Én ezt nem értem, hát ez már mindennek a teteje. Én megkeresek havi 350ezret. Az asszony kétszázezret. Az üres üvegekből is bejön még havi 150ezer, mégse tudunk kijönni a pénzünkből!"
"amúgy ezek a cigányok sokszor azért jómódúak, pl nagy kocsival járnak meg aranyban, mert felvesznek a gazdag cigányoktól uzsorát. "
Inkább azok jómódúak, akik adják az uzsorát, nem? Nálunk is vannak uzsorások, képesek még a bankkártyát is elvenni (pin kódot kiverik az emberből), amire jön a családi. 50%-os kamatra adják és ha nem tud fizetni az illető, viszik a berendezést, vagy ha már az sincs, verés, verés... :-S
Milyen élet már ez így? Nálunk, akik uzsorára kényszerülnek, azok a legszegényebbek, mert senki más nem adna nekik hitelt, semmi jövedelmük nincs szinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!