Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben az esetben?

Mit tegyek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez eléggé személyes lesz de szeretnék rendes válaszokat, tanácsokat kapni.

60 éves vagyok, és a 2 unokámat nevelem bizonyos családi okok miatt. Gondolom többen hallottak arról hogy van a Rendszeres gyermekvédelmi támogatás. Én igényeltem ezt, de visszautasították, mert meghaladta az egy főre jutó havi összeg meghatározott jövedelmi határát. 70.000 Ft körüli a nyugdíjam, igaz hogy kapok családi pótlékot, és tartásdíjat, de nem jövünk ki anyagilag...

Az unokáim zongoráznak, és menzán esznek, de ha nem lesz meg a támogatás akkor mindegyiktől ezt el kell vennem.

Hogyan lehetne megoldani hogy mégis megkapjuk a támogatást?

2010. júl. 14. 13:51
 1/1 anonim ***** válasza:

kérdezd meg köziránytűn.

www.koziranytu.hu

viszont valószínű, h a szabályok kicsesznek veled, de kérdezd meg, hátha van valami kiskapu.

azt meg kell jegyeznem, és kérek ne sértődj meg, de a támogatások, segélyek, stb azoknak jár(na) akiknek nagy kakiban van a fejük. azaz arra gondolok, hogy ha van lehetőséged zongorázni járatni meg menzán kajáltatni őket(bár ez utóbbi nem kifejezetten extra dolog), akkor nem vagytok annyira veszélyes szituban, hogy támogatásokat segélyeket adjanak.

értelemszerűen annak jobban jár, akinek kajára sincs pénze és éheznek és ezért kell nekik a támogatás. a "védelem" szó is a gyerekvédelmi szóból is azt takarja, hogy a gyerek kapja meg az alap színvonalat, kaja ruházat.

tehát valószínűnek tartom, hogy ebből kiindulva, nem tuti, hogy fogtok kapni, de kérdezd meg az oldalon amit írtam, ott szakszerű segítséget kapsz a legtöbb esetben.

2010. júl. 14. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!