Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi tehetek ebben az esetben,...

Mi tehetek ebben az esetben, van erre valami fogyasztóvédelmi jog?

Figyelt kérdés

Rendeltünk butort,az egyik butorüzletben."hétre igérték,majd 3,most az 5.hétnél vagyunk.Minden a földön szanaszét....

Előleget letettem,a butorra szükségem van,esetleg lehet őket arra "kötelezni"hogy engedjenek legalább belőle?

2011. máj. 18. 12:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben megmondanám nekik, hogy a fogyasztóvédelemhez fogsz fordulni, mert pofátlanság amit csinálnak. Mit mondanak, miért késik?
2011. máj. 18. 12:40
 2/4 A kérdező kommentje:
nem részletezték..holnapot még megvárom aztán bemegyek és előveszem őket:)
2011. máj. 18. 13:15
 3/4 tetris ***** válasza:
100%

Ha van róla valamilyen papírod, hogy mikorra igérték, akkor nyeregben vagy. Kérhetsz árengedményt, ingyenes szállítást, de a vásárlástól is elállhatsz, mivel nem teljesítették időre a rendelést. Ekkor az előleget vissza kell kapnod.

Holnap menj be, kérd ki az üzletvezetőt, nyugodtan ordítsd le a fejét, és határozottan kérj árengedményt, vagy feljelented őket a fogyasztóvédelemnél és az apehnél.

Az apehes duma nagyon jól be szokott válni, mert biztos van valami takargatnivalójuk. Szerintem jó eséllyel megkapod az árengedményt. Sok sikert!

2011. máj. 18. 15:28
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi:))
2011. máj. 19. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!