Ti mit gondoltok a Coca Cola-botrányról?
Figyelt kérdés
Tudom, volt egy kérdés ezzel kapcsolatban, amit töröltek. Én nem az a kérdező vagyok, és nem gyűlölködésre, hanem gondolatok érdekelnek.
Amikre kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok az egész helyzetről?
Gyűlölködő választ nem kérek; a gyűlölködést gondolkodás nélkül jelenteni fogom.
Ez nem azt jelenti, hogy ne mondjátok el, ha nem értetek egyet valamivel. Jöhet minden gondolat, csak civilizált módon. :)
Köszönöm.
2019. aug. 8. 18:38
21/22 anonim válasza:
Mindenkinek joga van olyan neművel élvezkedni, amilyennel akar - semmi közöm, közünk hozzá!
Az viszont tény: kevés világcég kapott még ekkora mértékű ingyen-reklámot! (ezt már csak a Soros Györgyről az ingyen-reklám előzi meg)
22/22 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!