Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok a Coca...

Ti mit gondoltok a Coca Cola-botrányról?

Figyelt kérdés

Tudom, volt egy kérdés ezzel kapcsolatban, amit töröltek. Én nem az a kérdező vagyok, és nem gyűlölködésre, hanem gondolatok érdekelnek.

Amikre kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok az egész helyzetről?

Gyűlölködő választ nem kérek; a gyűlölködést gondolkodás nélkül jelenteni fogom.

Ez nem azt jelenti, hogy ne mondjátok el, ha nem értetek egyet valamivel. Jöhet minden gondolat, csak civilizált módon. :)

Köszönöm.

2019. aug. 8. 18:38
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
76%
Engem az háborít fel, hogy mennyi előítéletes ember van, és milyen sokan mérgező gyűlölettel viseltetnek egyes csoportok iránt. Azt hittem, sokkal toleránsabb a társadalmunk, mert a szexualitás már korántsem olyan tabu, mint régen, hiszen a vízcsapból is az folyik, de úgy látszik egyes tabukat még mindig nem sikerült ledöntenünk. Nem számítottam ekkora ellenállásra.
2019. aug. 8. 18:44
 2/22 anonim ***** válasza:
98%
Vihar a biliben, felfújt dolog, szót sem érdemelne az egész.
2019. aug. 8. 18:48
 3/22 anonim ***** válasza:
81%

Két dolgot.

1. Borzaszót sötétség van a fejekben arról, hogy mit jelent a fogyasztói kultúra. A vállalat a fogyasztóit monitorozva arra jutott, hogy a melegek mellé érdemes beállni, mert növelhetik az eladásaikat. Ebben semmi erkölcsösség nincs, semmi elvadult liberalizmus, semmi értékválság, ez egy kristálytiszta üzleti húzás. Ha egy nagy vállalat azt találja, hogy egy közösség mellé beállva növelheti a hasznát, akkor így is fog tenni. És az, hogy emberek annyira elvakultak tudnak lenni, hogy egy ilyen döntést ilyen szinten nem látnak át, és ennyi ingyenreklámot adnak nekik, az azért durva. Mert meglátják, hogy köze van a melegekhez, és onnantól minden racionalitásuk kikapcsol. Pedig ez egy nagyok okos húzás volt, emelem előttük a kalapom.

A másik, ami nagyon biztató számomra, hogy még a bődületes ellenkezést beleszámolva is profitábilisnek ítélte meg a vállalat ezt a kampányt a magyar fogyasztók körében; ez pedig jó jel, mert azt jelenti, hogy kisebbségben vannak már a kemény gyűlölködők úgy is, hogy azzal is számoltak, hogy ezek a fogyasztók teljesen el is fordulhatnak a termékeiktől.

18/p

2019. aug. 8. 18:48
 4/22 anonim ***** válasza:
42%
A coca cola részéről egy aljas húzás volt.Tudták, hogy ez lesz belőle, ők meg profitálnak az extra figyelemből.
2019. aug. 8. 18:55
 5/22 anonim ***** válasza:
22%
A coca-cola érve, miszerint nem meleg propaganda a kampányuk a szememben ott vérzik el, hogy háromból kettő meleg párt ábrázol, ha százból pár lenne ilyen, akkor azt mondom, hogy a melegeket sem kell kizárni a közéletből, elfér az, aki nem akarja, észre sem veszi. Ez a mostani olyan, mintha a keresztneves kampány idején csupa Alehandro, Hosszéarmandó, Renátó, Márió, Aranka stb nevek lettek volna, és csak elvétve Eszter, Éva vagy Bence, Ádám.
2019. aug. 8. 18:58
 6/22 anonim ***** válasza:
97%

engem nem zavart az a reklám

sőt, fel se tűnt amíg szó nem lett róla

engem egyébként nem zavarnak a homoszexuálisok

nem büdösek nem üvöltöznek a buszon

2019. aug. 8. 18:59
 7/22 anonim válasza:
97%
Ha 2 hetero ember csokolozott volna a plakátokon, akkor senki egy szót sem ejtett volna az egészről, így pedig balhé lett belőle, a coca Cola meg jól járt, ugyanis a negatív reklám is reklám. Szerintem gerinctelen húzás volt a részükről a melegekből pénzt csinálni. És akkor miért ilyen ellenséges mindenki a melegekkel? Mert a sok nagy hatalmú cég így bánik velük, a nép meg követi
2019. aug. 8. 19:12
 8/22 anonim ***** válasza:
0%

"nem büdösek nem üvöltöznek a buszon"

Akkor mért mondják, hogy "BÜDÖS BUZlK"? Szerintem nem zörög a haraszt...

2019. aug. 8. 19:30
 9/22 qkker1 ***** válasza:
75%
Közelednek a választások, aktualizálni kellett valami ellenséget!
2019. aug. 8. 19:37
 10/22 anonim ***** válasza:
20%

Eleve a kérdésedben látszik, hogy hova tatozol.

A lobbitok meg törölteti a válaszok közül, ami nem illik a propagandátokba.

Köszönd a cenzúrának, nem válaszolok, minek.

2019. aug. 8. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!