Ti mit gondoltok a Coca Cola-botrányról?
Tudom, volt egy kérdés ezzel kapcsolatban, amit töröltek. Én nem az a kérdező vagyok, és nem gyűlölködésre, hanem gondolatok érdekelnek.
Amikre kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok az egész helyzetről?
Gyűlölködő választ nem kérek; a gyűlölködést gondolkodás nélkül jelenteni fogom.
Ez nem azt jelenti, hogy ne mondjátok el, ha nem értetek egyet valamivel. Jöhet minden gondolat, csak civilizált módon. :)
Köszönöm.
Két dolgot.
1. Borzaszót sötétség van a fejekben arról, hogy mit jelent a fogyasztói kultúra. A vállalat a fogyasztóit monitorozva arra jutott, hogy a melegek mellé érdemes beállni, mert növelhetik az eladásaikat. Ebben semmi erkölcsösség nincs, semmi elvadult liberalizmus, semmi értékválság, ez egy kristálytiszta üzleti húzás. Ha egy nagy vállalat azt találja, hogy egy közösség mellé beállva növelheti a hasznát, akkor így is fog tenni. És az, hogy emberek annyira elvakultak tudnak lenni, hogy egy ilyen döntést ilyen szinten nem látnak át, és ennyi ingyenreklámot adnak nekik, az azért durva. Mert meglátják, hogy köze van a melegekhez, és onnantól minden racionalitásuk kikapcsol. Pedig ez egy nagyok okos húzás volt, emelem előttük a kalapom.
A másik, ami nagyon biztató számomra, hogy még a bődületes ellenkezést beleszámolva is profitábilisnek ítélte meg a vállalat ezt a kampányt a magyar fogyasztók körében; ez pedig jó jel, mert azt jelenti, hogy kisebbségben vannak már a kemény gyűlölködők úgy is, hogy azzal is számoltak, hogy ezek a fogyasztók teljesen el is fordulhatnak a termékeiktől.
18/p
engem nem zavart az a reklám
sőt, fel se tűnt amíg szó nem lett róla
engem egyébként nem zavarnak a homoszexuálisok
nem büdösek nem üvöltöznek a buszon
"nem büdösek nem üvöltöznek a buszon"
Akkor mért mondják, hogy "BÜDÖS BUZlK"? Szerintem nem zörög a haraszt...
Eleve a kérdésedben látszik, hogy hova tatozol.
A lobbitok meg törölteti a válaszok közül, ami nem illik a propagandátokba.
Köszönd a cenzúrának, nem válaszolok, minek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!